Tomi Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 13 godzin temu, luk82 napisał: 1 transport paczek do paczkomatu vs. pielgrzymki samochodowe mieszkańców pod Pointa --> jest szansa, że korki się też minimalnie zmniejszą z tego powodu... Do tego dojdzie biblioteka na Agatowej (vs. wycieczka do oddziału na Teligi) --> i podobny wpływ na ruch samochodowy.... Ziarnko do ziarnka... Oby tak było - każdy ruch na plus jest dobry BTW - działa już? Na stronie InPost-a póki co oznaczenia brak (chyba, że to nie InPost?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pqn Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 (edytowane) 17 minut temu, Tomi napisał: Oby tak było - każdy ruch na plus jest dobry BTW - działa już? Na stronie InPost-a póki co oznaczenia brak (chyba, że to nie InPost?) To chyba InPost, ale jeszcze nie pomalowany / ozdobiony Edytowane 2 Październik 2019 przez pqn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilka Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 (edytowane) 56 minut temu, pqn napisał: To chyba InPost, ale jeszcze nie pomalowany / ozdobiony Oznakowany, samochód zasłonił 🤣 Edytowane 2 Październik 2019 przez Lilka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pqn Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Godzinę temu, Lilka napisał: Oznakowany, samochód zasłonił 🤣 Tylko to mi przyszło na myśl USUNIĘTY OBRAZEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilka Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Nr paczkomatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk82 Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Chyba czas zamknąć wątek:) Paczkomat stoi, działa. Aż się nie chce wierzyć... Na piechotę na zakupy, oddać książki w bibliotece, odebrać paczkę... Miasto w pełnym (i dobrym) tego słowa znaczeniu! Jeszcze jak będę mógł wsiąść w pociąg i dojechać do centrum na weekendowy wypad... To dopiero będzie luksus! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk82 Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 (edytowane) AAA byłbym zapomniał! Dziękuję wszystkim (i sobie ), którzy głosowali swego czasu na stronie InPosta- na naszą lokalizację! Głos do głosu, i jest postęp! Edytowane 2 Październik 2019 przez luk82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MisiekW Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2019 Nie wiem czy już działa, właśnie zamawiałem z allegro i księgarni internetowej i jeszcze nie mogłem go wybrać, może się im musi coś "poaktualizować" jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilka Napisano 3 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2019 6 godzin temu, MisiekW napisał: Nie wiem czy już działa, właśnie zamawiałem z allegro i księgarni internetowej i jeszcze nie mogłem go wybrać, może się im musi coś "poaktualizować" jeszcze. Ponoć jest w fazie testów i może to potrwać do kilku tygodni. Na fb My złocień Grupa ktoś wrzucił. Takie info. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MisiekW Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Dzisiaj zamówiłem już do paczkomatu koło Atuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Godzinę temu, MisiekW napisał: Dzisiaj zamówiłem już do paczkomatu koło Atuta. Dzieki za info odkładałem specjalnie zakupy z neta 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 Nowy paczkomat pod Euro uruchomienie pewnie nastapi na dniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk82 Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 4 godziny temu, Franzz napisał: Nowy paczkomat pod Euro uruchomienie pewnie nastapi na dniach Jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 27 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 10 godzin temu, luk82 napisał: Jakiej firmy? Pewnie InPost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustafaa Napisano 27 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 Pewnie InPost InPostSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 28 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 To była kwestia czasu że postawią drugi, ostatnio odbierałem 3 paczki pod Atutem obok stał facet nachalnie puszczał przed kolejkę jak się okazało z InPostu który zaraz za moimi wybranymi dawał nowe do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi