Michal79 0 Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Witam, mam pytanie czy ktoś z osiedla gra może w piłkę nożną??? Szukam ekipy z którą mógłbym pokopać Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Djinn 11 Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Po dzisiejszym wieczorze to prędzej kogoś na siatkówkę znajdziesz Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dominiolek 0 Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Też chętnie zagram jak znajdziesz ekipę Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michal79 0 Napisano 9 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 No luks,ekipa powolutku się zbiera Kto jeszcze by coś pokopał??? piszcie Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dominiolek 0 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Może zbierze się 14 osób to można pomyśleć o jakimś boisku. (przez ostatnie kilka lat grałem pod balonem na Kalinowym ale niestety skład się rozleciał ) Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
swiety37 2 Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Witam. Jakby termin był odpowiedni to też bardzo chętnie bym pokopał. Piłkę oczywiście Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 Chciałbym wznowić temat, czy ktoś jest chętny na grę w piłkę, może udałoby się zebrać jakąś ekipę z osiedla? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pociag 13 Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 może FLS? team ze złocienia Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukasz2014 44 Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 Ja bym pograł w piłkę. ...więc zgłaszam chęci...natomiast inną kwestią jest dobranie pasującego terminu (pewnie nie będzie to łatwe)....no i miejsca Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PanG 3 Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 też mogę pokopać mam jeszcze korki z dawnych czasów Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Panowie, a więc póki co, jest nas czterech Jeśli będzie nas 6, to można jakiś sparing na Orliku z inną ekipą zorganizować. FLS to byłaby świetna zabawa, tylko koszt 2 tys. brutto, to trochę dużo. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciekawski 14 Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 do FLS trzeba by conajmniej 12 zawodników. zawsze ktoś nie przyjdzie, wypadnie, zachoruje itp. podstawa bramkarz. Jak zbierzecie ekipę to mogę zorganizowac sparing z drużyną z FLS:) Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wampik 0 Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 tez bym był chętny pokopać tylko zależny kiedy ??? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
swiety37 2 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Witam. Też chętnie bym pokopał, ale niestety terminy... Na pewno nie mogę w Niedzielę, Poniedziałek i Wtorek. Jakby to był Czwartek to jestem jak najbardziej na tak:) W pozostałe dni to zapewne by było okazjonalnie. Oczywiście mowa o terminach wieczorno-nocnych? powiedzmy nie przed 17:00 i tak, by przed północą być w domu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Z tego co się dowiedziałem na zarezerwowanie Orlika nie ma szans, ale na hali też moglibyśmy pograć. Wtedy zagralibyśmy 5 na 5. Jeśli zagrają wszyscy, którzy na forum zgłosili chęć do gry plus osoby, które jeszcze możemy "zgarnąć", to mamy ekipę Dowiem się co i jak z halą i odezwę się. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Djinn 11 Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Tak jak rozmawialiśmy na Orliku, ja też chętnie od czasu do czasu bym pokopał. Raczej okazjonalnie, dwójka małych dzieci nie pozwala zbytnio na posiadanie "wolnego czasu" Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KacMalach 33 Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Chętnie pokopie w piłkę co prawda dawno tego nie robiłem ale myślę, że tego sie nie zapomina Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
swiety37 2 Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Szkoda, że mamy tylko samych zainteresowanych i nikogo, kto by miał trochę czasu i chęci do organizowania. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dzioczek 0 Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Może się wam ten portal przyda jak już będziecie mieć ekipe... http://www.potwierdzamgre.pl/ Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Wracam z tematem. Jest możliwość wynajęcia połowy nowego boiska Bieżanowianki ze sztuczną nawierzchnią. Wstępnie zarezerwowałem 8 czerwiec, godz. 19. Kto się pisze? Myślę, że 5 na 5 można tam spokojnie zagrać, więc jak będzie nas 10, to już możemy grać. Jak będzie nas trochę więcej to nawet lepiej, kondycyjnie wytrzymamy Pół boiska ma wymiary Orlika, bramki 5x2m. Koszt wynajmu za godzinę to 100 zł za całość, w tym jest wliczona możliwość skorzystania z szatni i prysznica. Przy 10 osobach koszt wyjdzie po 10 zł. Jak będzie nas więcej, to koszty się rozłożą Zachęcam wszystkich, może być fajna zabawa. Nie wiem jak u Was z kondycją, ale ja zbyt wielu okazji do uprawiania sportu ostatnimi czasy nie miałem Kto jest zainteresowany, proszę o kontakt na PW, zapisy zbieram do jutra wieczorem Kto pierwszy ten lepszy! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę pograć w piłkę, to dajcie znać. Są jeszcze wolne miejsca! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
drozda 0 Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Cześć, Modrzew zapisz mnie , postaram się pokopać z Wami:) Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Super! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
farbka 0 Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 hej,ja tez chetny,tylko gdzie co i jak? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Modrzew 0 Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Najbliższa środa 8 czerwca godz. 19, boisko Bieżanowianki (sztuczna nawierzchnia) - naprzeciwko restauracji Magillo. Boisko wynajęte na godzinę, 100 zł od całej ekipy, w cenie szatnie i możliwość skorzystania z prysznica. Zapraszamy Jeszcze ze dwa miejsca zostały wolne, tak więc zachęcam do zgłaszania się Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi