luk82 Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 14 godzin temu, maxkad napisał: A wracając do tematu ilości progów na Domagały to ich całkowity brak zafundował nam nocne rajdy w piątki i soboty. Dokładnie. Taki długi prosty odcinek, nie mógł pozostać "niezagospodarowany" Ale rozumiem, że progi wrócą, jak tylko dokończą drogę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 33 minuty temu, luk82 napisał: Dokładnie. Taki długi prosty odcinek, nie mógł pozostać "niezagospodarowany" Ale rozumiem, że progi wrócą, jak tylko dokończą drogę? Mam nadzieję że wrócą, ale nie zostaną zamontowane we wszystkich miejscach gdzie jest to aktualnie przewidziane. Bezpieczeństwo bezpieczeństwem ale jazda gaz/hamulec przez ulicę gdzie jest próg za progiem nie jest to ani wygodne ani ekologiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi Napisano 31 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2019 W dniu 29.10.2019 o 22:28, luk82 napisał: Dokładnie. Taki długi prosty odcinek, nie mógł pozostać "niezagospodarowany" Ale rozumiem, że progi wrócą, jak tylko dokończą drogę? Też mam taką nadzieję - nie wyobrażam sobie, aby było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kl82 Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Informacja z dzisiaj: http://zdmk.krakow.pl/informacje/przetarg-nieograniczony-znak-sprawy-10-ix-2019/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanG Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Termin wykonania zamówienia: do dnia 30.11.2019 r. no to czasu wiele nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk82 Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 2 godziny temu, PanG napisał: no to czasu wiele nie mają 3 tygodnie... z odbiorami itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2014 Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 Najważniejsze, że wykonawca wybrany. Pewnie będzie opóźnienie, ale sądzę, że jeszcze w tym roku powinni skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk82 Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Czy wykonawca wszedł już na plac budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 4 godziny temu, luk82 napisał: Czy wykonawca wszedł już na plac budowy? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanG Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 najpierw muszą podpisać umowę, a mogą nie podpisać patrząc na termin mogą też podpisać i poprosić o zmianę terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk82 Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 2 godziny temu, PanG napisał: najpierw muszą podpisać umowę, a mogą nie podpisać patrząc na termin mogą też podpisać i poprosić o zmianę terminu 😓 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahar Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Czy przypadkiem nie zaczęli już coś dłubać? Bo widziałem mini koparkę i rury pod kable. Jeśli się mylę i jest to inna zorganizowana akcja to poprawcie. P.s. pozdrawiam kierowcę BMW KR1E... któremu bardzo się spieszyło po chodniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 6 godzin temu, cahar napisał: Czy przypadkiem nie zaczęli już coś dłubać? Bo widziałem mini koparkę i rury pod kable. Jeśli się mylę i jest to inna zorganizowana akcja to poprawcie. P.s. pozdrawiam kierowcę BMW KR1E... któremu bardzo się spieszyło po chodniku. Cahar może to już fatamorgana na tym naszym pustkowiu ja ostatnio dawałem zapytanie na forum o sygnalizację świetlną która w moich oczach była tuż tuż... ale to nie to podpinam się pod pytanie kolegi może ktoś faktycznie już coś widział wie zaobserwował gdzieś jakiegoś robotnika... omamy mają pewnie najczęściej sąsiedzi śmigający do pracy z osiedla o 8-9 bo to co się dzieje na naszej GŁÓWNEJ WYLOTÓWCE to szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mat218 Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Witam Niech dzisiaj ktoś sprawdzi sytuację. Rano jak wyjeżdżałem stała koparka koło naszej wielkiej dziury i przyjechał na lawecie spychacz, to może to pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danuta Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Spychacz wjechał na budowę Orionu przy Domagały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwi37 Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Czary mary i mamy prace nad dokończeniem Domagały. Najważniejsze że zaczęli kopać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas85 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Od strony Nad Drwina widzialem wczoraj mini koparki wzdluz Domagalay i kilku chlopa biegalo z mapami wiec tez wykop pod nowy kabel powinien ruszc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MisiekW Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 W dniu 11.09.2014 o 21:33, tkropiowski napisał: Najnowsze informacje na temat ul. Domagały od Marcina Szymańskiego: Został rozpisany przetarg (2 tygodnie) na budowę ul. Domagały. Inwestycja ma być rozłożona na dwa lata i I etap ma się rozpocząć jeszcze w tym roku (roboty budowlane dot. odwodnienia). II etap w przyszłym roku (budowa drogi). Inwestycja ma obejmować przede wszystkim budowę odwodnienia do przepompowni, do której również zostanie podpięta ul. Agatowa. Nadto budowę drogi, której nawierzchnia zostanie wykonana w ramach współudziału deweloperów. To tak celem rozluźnienia atmosfery i pośmiania się przez łzy - wypowiedź z 2014 t. mówiąca że droga będzie w roku 2015. 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszkaniec ul. Czeczów Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 W dniu 15.11.2019 o 14:44, kiwi37 napisał: Czary mary i mamy prace nad dokończeniem Domagały. Najważniejsze że zaczęli kopać. I aleja obiecanych drzew przez ZZM ma ich być 400 super. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 2 godziny temu, Mieszkaniec ul. Czeczów napisał: I aleja obiecanych drzew przez ZZM ma ich być 400 super. Czy można prosić o więcej informacji w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzik1984 Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 3 godziny temu, mocnyszwed napisał: Czy można prosić o więcej informacji w tym temacie? Po prawej stronie zdjęcia widać szpaler drzew. Zasadzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 5 minut temu, sledzik1984 napisał: Po prawej stronie zdjęcia widać szpaler drzew. Zasadzonych. A nie było tego dużo wcześniej? Jakoś nie zwróciłem na to uwagi, ale też dawno tamtędy nie przejeżdżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahar Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 6 godzin temu, Mieszkaniec ul. Czeczów napisał: I aleja obiecanych drzew przez ZZM ma ich być 400 super. Z tego co czytałem , to na stronie zzm pochwalili się zasądzeniem 166 szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk4384 Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Myślę że ta droga za bardzo nam nie pomoze jak będzie tylko do ul nad drwina, bo z kolei będzie korkowalo sie na skrzyzowaniu tej ulicy z polankiWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 2 minuty temu, lukluk4384 napisał: Myślę że ta droga za bardzo nam nie pomoze jak będzie tylko do ul nad drwina, bo z kolei będzie korkowalo sie na skrzyzowaniu tej ulicy z polanki Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Pomoże trochę rozładować powrót w okolice słonecznego miasteczka, domagały i śnieżki. Bo nie będzie trzeba jechać do skrętu pod wiaduktem. Ale najważniejsze w rozładowaniu korku byłoby połączenie Śliwiaka z Domagały. Być może minimalnie SKA Złocień coś rozładuje, bo wątpie żeby większość Złocienia pracowała w okolicach centrum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi