joanna 2 Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Witam, chciałam zapytać czy ktoś próbował negocjować cenę mieszkania i na ile się udało. 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Majlokrk 2 Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Też się dołączam do zapytania. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 (edytowane) Ja nie negocjowałem, ale żałuję że nie wywalczyłem sobie po odbiorze mieszkania : - dodatkowych worków tynku za braki po maszynowych narzutach - worka 1-2 szt gipsu za uzupełnienie nierówności, za duże otwory pod drzwi, i przeniesione gniazdko do kuchni chociaż służyć miało w salonie. - czy innych materiałów budowlanych do uzupełnienia mikro ale jednak dziadostwa jakie zastałem Pierdoły ale jak już kupuje się mieszkanie i zadłuża w banku na tyle lat jak za zabójstwo o z art 148 kk to już się wymaga Edytowane 29 Czerwiec 2018 przez Franzz Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość MisiekW Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Nie lepiej było wziąć profesjonalną firmę, które najmniejsze defekty by wyłapała, i egzekwować przy odbiorze? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Majlokrk 2 Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Franzz czy brałeś mieszkania w lcc czy śnieżka?? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 lcc MisiekW madry Polak po szkodzie Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
neon 1 Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Ja nie próbowałam, sami zaproponowali przy oglądaniu że obniża cenę mieszkania które mi się podoba do ceny mieszkania takiego samego ale w innej klatce i z balkonem, a nie z tarasem. Nie było to wiele . I tak musiałam tyle samo dopłacić po rozliczeniu metrażu.okazalo się że mieszkanie jest większe 😆 na wykonanie jakoś specjalnie nie narzekam ale też trzeba było dosc gładzi dokupić i troszkę ściana pęknięta.otwory pod drzwi faktycznie bardzo duże. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi