Matt Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 No to jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 W dniu 25.02.2019 o 12:13, mwpawel napisał: A ja mam takie pytanie z innej beczki; Czy wszyscy macie zamiar płacić za kontenery które podobno administracja podstawiła, czy tez podstawi? Bo ja np. Żadnego gruzu itp. nie mam. A z tego co widzę to z kontenerów korzystają także budowlańcy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mogę się mylić ale chyba pod kontener są przypisani wszyscy i nieważne czy wrzucisz żyletkę czy tonę gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Godzinę temu, Franzz napisał: Mogę się mylić ale chyba pod kontener są przypisani wszyscy i nieważne czy wrzucisz żyletkę czy tonę gruzu Ale te 400zl na mieszkanie razy wszyscy mieszkańcy to jakieś 80000zł😱 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzik1984 Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 2 godziny temu, mwpawel napisał: Ale te 400zl na mieszkanie razy wszyscy mieszkańcy to jakieś 80000zł😱 Akurat zamawiałem ostatnio kontener na odpady zmieszane.... 1050 zł brutto za 13m3.... Musicie się dobrze postarać żeby wypełnić śmieciami 72 kontenery 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kachna901 Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Informacja z Metropolis: Dzień dobry, odbiór się odbył i Pani Inspektor podpisała protokół. Teraz czekamy na decyzję. Jak tylko dostaniemy jakąś informację z Murapolu od razu Państwa poinformujemy. Z tego co wiemy teraz na dniach mają być Państwu wydawane komórki i miejsca postojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Mam takie pytanie - czy deweloper sam przekazał namiary na Państwa do zarządcy budynków czy Państwo się gdzieś "zgłaszali"? Odebraliśmy mieszkanie w zeszłym tygodniu, ale na naszego maila nie dotarła jeszcze żadna wiadomość od zarządcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danuta Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Orientuje się może ktoś kiedy zostaną uruchomione windy na odebranych już budynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 W dniu 25.02.2019 o 15:47, Pi0trekus napisał: Dzien dobry. Informujemy, ze 26.02 (wtorek) nastapi ponowny odbior budynkow nr 45 i 45B w zw z tym przypominamy, ze nalezy zadbac o czystostosc i porzadek zw z prowadzonymi przez siebie pracami,zlikwidowac wszystkie przewody elektryczne wychodzace z okien. Od godz. 11:00 Do godz. 15:00 bedzie obowiazywal zakaz przebywania na terenie budowy, prowadzenia prac budowlanych i zakaz wjazdu na teren budowy. Zespol Metropolis - Administrator Nowy Zlocien Ponawiam pytanie wie ktoś dokładnie kiedy odbiór bloku 2 bo oprócz tego , że pod koniec marca to chyba nie ma żadnych konkretnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kachna901 Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Godzinę temu, Greg napisał: Mam takie pytanie - czy deweloper sam przekazał namiary na Państwa do zarządcy budynków czy Państwo się gdzieś "zgłaszali"? Odebraliśmy mieszkanie w zeszłym tygodniu, ale na naszego maila nie dotarła jeszcze żadna wiadomość od zarządcy. Ja również długo nic nie dostałam i okazało się że deweloper błędnie przekazał mój nr telefonu sama wysłałam do metropolis poprawny nr i od tego czasu dostaje powiadomienia od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kachna901 Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Godzinę temu, Danuta napisał: Orientuje się może ktoś kiedy zostaną uruchomione windy na odebranych już budynkach? Windy zostaną oddane po otrzymaniu decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 18 minut temu, kachna901 napisał: Ja również długo nic nie dostałam i okazało się że deweloper błędnie przekazał mój nr telefonu sama wysłałam do metropolis poprawny nr i od tego czasu dostaje powiadomienia od nich. Można prosić tel/maila do firmy Metropolis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertkantor Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 14 minut temu, Greg napisał: Można prosić tel/maila do firmy Metropolis? 501433367 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0trekus Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 1 godzinę temu, Matt napisał: Ponawiam pytanie wie ktoś dokładnie kiedy odbiór bloku 2 bo oprócz tego , że pod koniec marca to chyba nie ma żadnych konkretnych informacji Tego z Nas nikt nie wie myślę że trzeba poprostu patrzeć na postęp prac. jak będą klatki wymaloywyanye całkowicie, wszystkie włączniki oświetlenie domofony itp itd:) i jak zaczną ogarniać na zewnątrz to znaczy ze zbliża się odbiór nie chce prorokowac ale pewnie długa droga przed 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EweEe Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 2 godziny temu, Greg napisał: Mam takie pytanie - czy deweloper sam przekazał namiary na Państwa do zarządcy budynków czy Państwo się gdzieś "zgłaszali"? Odebraliśmy mieszkanie w zeszłym tygodniu, ale na naszego maila nie dotarła jeszcze żadna wiadomość od zarządcy. U nas mail przyszedł tego samego dnia, odrazu z prośbą o zapłatę czynszu 😐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0trekus Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Można odbierać juz komórkę lokatorska oraz miejsca postojowe my juz swoje kluze i pilota posiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micolette Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Godzinę temu, Pi0trekus napisał: Można odbierać juz komórkę lokatorska oraz miejsca postojowe my juz swoje kluze i pilota posiadamy Ooo! Bueno! W biurze to załatwiłeś, czy jakoś okrężną drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoannaS Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Klucze można odbierać w biurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0trekus Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 56 minut temu, Micolette napisał: Ooo! Bueno! W biurze to załatwiłeś, czy jakoś okrężną drogą? Tak wszystko w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 3 godziny temu, Pi0trekus napisał: Można odbierać juz komórkę lokatorska oraz miejsca postojowe my juz swoje kluze i pilota posiadamy A byliście w garażu ? Jak wygląda podział miejsc postojowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahar Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 A jak ma wyglądać? Tak jak na rzutach , miejsca są namalowane żółtą farbą a od przodu cyferka z miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 22 minuty temu, cahar napisał: A jak ma wyglądać? Tak jak na rzutach , miejsca są namalowane żółtą farbą a od przodu cyferka z miejscem. Proszę bez spiny. Moje pytanie było skierowane do innego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kachna901 Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Micolette napisał: Ooo! Bueno! W biurze to załatwiłeś, czy jakoś okrężną drogą? Niestety jeśli ktoś ma boks zamiast komórki lokatorskiej to nie są jeszcze gotowe: Info z murapol: pilota można już odebrać. Do boksów nie mamy jeszcze kluczy i z tego co wiem jeszcze trzeba zamontować przegrody. Edytowane 27 Luty 2019 przez kachna901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahar Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 15 minut temu, artwer napisał: Proszę bez spiny. Moje pytanie było skierowane do innego użytkownika. Na luzaku 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Sąsiedzi czy Murapol w rozmowach zdradza już kto będzie najmował lokale użytkowo-usługowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahar Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 15 minut temu, Franzz napisał: Sąsiedzi czy Murapol w rozmowach zdradza już kto będzie najmował lokale użytkowo-usługowe ? Z tego co początkowo wiedziałem to ma być żłobek i przedszkole (prywatne), ale co więcej tam będzie to tylko właściciele lokali powiedzą, stawiam że pewnie jakaś żabka i tak dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi