pati007 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 10 minut temu, Matt napisał: A ma ktoś zdjęcie 2 w takim razie ? Mam tylko takie zdjęcie ze środy , elewacja cala skończona , balustrady już myślę , że wszędzie założone do tego czasu, część klatek już prawie wykończona część powiedzmy w połowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1895 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Informacja z dzisiaj podobno odbiór bloku nr 2 ma być w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychu86 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Tylko bloku nr 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1895 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Pani powiedziała że 1 i 3 jest odbierana osobno a 2 osobno ale ze w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 5 godzin temu, krychu86 napisał: Niemożliwe istnieje? Rozwiniesz proszę temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychu86 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Zakładają daszek nad klatkę, który mieli już dawno założyć. Między innymi za brak tego daszku nie dostali pozwolenia na użytkowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 32 minuty temu, krychu86 napisał: Zakładają daszek nad klatkę, który mieli już dawno założyć. Między innymi za brak tego daszku nie dostali pozwolenia na użytkowanie.... Kumam dzięki ! faktycznie do zakładki abstrakcje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Informacja z dzisiaj podobno odbiór bloku nr 2 ma być w przyszłym tygodniu.A skąd taka informacja?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1895 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 1 godzinę temu, mwpawel napisał: A skąd taka informacja? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Telefoniczna informacja z biura ale byłem dzisiaj na budowie panowie od płytek mówili że zejdzie im jeszcze z tydzień napewno. Więc raczej nie ma im co wierzyć w biurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 W przyszłym tygodniu ma być na budynku numer 2 straż pożarna na odbiorach zaś końcem lutego dopiero będą złożone papiery do nadzoru budowlanego. Z tego wynika, że kontrola inspektora budowlanego najszybciej odbędzie się w drugiej połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breena88 Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 (edytowane) 10 godzin temu, mateusz napisał: W przyszłym tygodniu ma być na budynku numer 2 straż pożarna na odbiorach zaś końcem lutego dopiero będą złożone papiery do nadzoru budowlanego. Z tego wynika, że kontrola inspektora budowlanego najszybciej odbędzie się w drugiej połowie marca. W biurze mi mówią ,że odbierane mają być wszystkie budynki razem,więc jak to w końcu ma się odbywać? Według moich informacji w ostatnim tygodniu lutego ma być inspekcja. Edytowane 23 Luty 2019 przez Breena88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danuta Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Blok 1 i 3 jest na jednym pozwoleniu na budowę a blok 2 jest na osobnym. Teoretycznie mogą być odbierane jednocześnie ale usterki które wyjdą na budynku 2 nie maja wpływu na budynki 1 i 3, i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 (edytowane) Właśnie dostałem potwierdzenie z biura sprzedaży iż odbiory budynków 1 i 3 odbędą się w tym tygodniu. Data nie jest jeszcze wyznaczona. Zarządca również jej jeszcze nie zna, mamy zostać poinformowani. Edytowane 25 Luty 2019 przez artwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Czyli nie wiadomo dalej co z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Widząc jak to wszystko idzie to myśle że odbiór budynku nr.2 będzie najwcześniej w połowie marca. Tylko boje się że będzie tak jak z 1 i 3 że nie odbiorą za pierwszym razem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Ale z tego co się orientuje to jest zapis , że do końca marca musza nam oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Ale z tego co się orientuje to jest zapis , że do końca marca musza nam oddać Jaki zapis i gdzie? Bo każdy z nas miał np. Zapis w umówię deweloperskiej a i tak go nie dotrzymali Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoannaS Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 28 minut temu, mwpawel napisał: Jaki zapis i gdzie? Bo każdy z nas miał np. Zapis w umówię deweloperskiej a i tak go nie dotrzymali Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chodzi chyba o to ze po 120 dniach można odstąpić od umowy. Tylko, że większość z nas poprostu chciałaby się wprowadzić do mieszkania za które zapłaciliśmy już daaawno temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 A ja mam takie pytanie z innej beczki; Czy wszyscy macie zamiar płacić za kontenery które podobno administracja podstawiła, czy tez podstawi? Bo ja np. Żadnego gruzu itp. nie mam. A z tego co widzę to z kontenerów korzystają także budowlańcy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Godzinę temu, Matt napisał: Czyli nie wiadomo dalej co z 2 Nie wiem, o 2 po prostu nie zapytałem bo mieszkanie mam w 1 8 minut temu, mwpawel napisał: A ja mam takie pytanie z innej beczki; Czy wszyscy macie zamiar płacić za kontenery które podobno administracja podstawiła, czy tez podstawi? Bo ja np. Żadnego gruzu itp. nie mam. A z tego co widzę to z kontenerów korzystają także budowlańcy. Co do opłat było zapisane w umowie że po odbiorze ponosimy koszty utrzymania, aczkolwiek kwota 400zł za trochę kartonu od mieszkania to absurd. Ja żadnej oficjalnej informacji w tym temacie nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0trekus Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Dzien dobry. Informujemy, ze 26.02 (wtorek) nastapi ponowny odbior budynkow nr 45 i 45B w zw z tym przypominamy, ze nalezy zadbac o czystostosc i porzadek zw z prowadzonymi przez siebie pracami,zlikwidowac wszystkie przewody elektryczne wychodzace z okien. Od godz. 11:00 Do godz. 15:00 bedzie obowiazywal zakaz przebywania na terenie budowy, prowadzenia prac budowlanych i zakaz wjazdu na teren budowy. Zespol Metropolis - Administrator Nowy Zlocien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 10 minut temu, Pi0trekus napisał: Dzien dobry. Informujemy, ze 26.02 (wtorek) nastapi ponowny odbior budynkow nr 45 i 45B w zw z tym przypominamy, ze nalezy zadbac o czystostosc i porzadek zw z prowadzonymi przez siebie pracami,zlikwidowac wszystkie przewody elektryczne wychodzace z okien. Od godz. 11:00 Do godz. 15:00 bedzie obowiazywal zakaz przebywania na terenie budowy, prowadzenia prac budowlanych i zakaz wjazdu na teren budowy. Zespol Metropolis - Administrator Nowy Zlocien A kiedy odbiór bloku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Czy komuś coś wiadomo na temat dzisiejszych odbiorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Podbijam pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoannaS Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Budynki 1 i 3 maja pozytywny protokół kontroli. Trzeba tylko czekać na decyzje. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi