dlugii Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Cześć wszystkim, Jeśli macie problemy z autem z grupy VAG, typu usterki elektroniczne, check engine, odłączajaca się turbina itd, to zapraszam, jeśli problem jest nie tylko elektroniczny a i/lub mechaniczny to na pewno zdiagnozujemy i albo uda się rozwiazac problem, a na pewno przynajmniej będzie wiadomo z czym konkretnie jechać do mechanika - adaptacje i kodowania sterowników również. Nie jestem żadnym mechanikiem z Bożej łaski. Jestem zajawkowiczem który grzebie przy autach/tuninguje swoje auta z pasji. Zacząłem to robić sam ponieważ frustrowało mnie niechlujstwo, podejście mechanikow do pracy i do klienta. Poprawianie po kimś komu się płaci za usługę 509781358, lub zapraszam na PW. Pozdrawiam sąsiadów. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szulak Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Pimp My Ride na osiedlu? Tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugii Napisano 31 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Pimp My Ride na osiedlu? Tego jeszcze nie było Pomp my ride, to bylo o tuningu wizualnym - trochę mylisz pojęcia kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szulak Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Pimp My Ride na osiedlu? Tego jeszcze nie było Pomp my ride, to bylo o tuningu wizualnym - trochę mylisz pojęcia kolego Chyba jednak pimp... https://en.wikipedia.org/wiki/Pimp_My_Ride. Aczkolwiek to był żarcik, szkoda, że nie trafiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugii Napisano 31 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 No troszkę nietrafiony ale żart to żart w każdym razie zapraszam jak coś - a tuningiem to bardziej mechanicznym się zajmuje jeśli już wizualnym to schludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi