Amasya Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Serdecznie zapraszam na profesjonalny manicure w miłej atmosferze przy filiżance kawy. Ukończyłam kurs manicure żelowego i hybrydowego. Bazuję na kosmetykach marki Semilac, Neonail, Indigo i innych. Najważniejsze dla mnie jest rozpoznanie potrzeb i dobór odpowiedniego manicure do potrzeb klientki. Zadowolenie klientki jest dla mnie priorytetem:) Posiadam wiele kolorów, lakiery z efektem kociego oka, termiczne oraz pyłki chameleon, lustro oraz syrenka. Przyjmuję na Złocieniu. Cennik: Manicure hybrydowy 40zł Manicure żelowy na naturalnej płytce + hybryda 50zł Manicure żelowy na formie + hybryda 60zł Manicure z użyciem pyłku akrylowego + hybryda 45zł Ściągnięcie żelu/hybrydy bez wykonywania manicure 20zł Nie doliczam dodatkowych kwot za zdobienia i efekty typu lustro! Mam wolne terminy popołudniu i w soboty. Kontakt w sprawie terminów pod numerem telefonu 570-535-635 Serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanulka88 Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń Polecam rejestrację na portalu z lokalną wyszukiwarką, może Pani wtedy mieć więcej klientek, i od razu umieścić zdjęcia polecam np taką: manicure wyszukiwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi