Jasu Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 Właśnie sprowadziłem się do "Słonecznego miasteczka" i szukam kogoś ze "Śnieżki" do regularnej gry w tenisa, ewentualnie chętnie wykupię kartę na kort. Mój poziom średnio zaawansowany, NTRP 3,5. Szukam też towarzystwa do wspólnego biegania, jazdy na rowerze i innych aktywności sportowych. Chętnie pogram też w scrabble lub szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zczzbych Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam. Ja również poszukuję partnera do tenisa. Mamy tu na osiedlu kort, więc chętnie pogram, potrenuję. Mój poziom to chyba trochę więcej niż początkujący, choć miałem dłuższą przerwę od lata zeszłego roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaa Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Polecam się, jeśli chodzi o tenisa:) kartę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacMalach Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 Witam, jak można nabyć kartę żeby regularnie "pykać" w Tenis na osiedlu? dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaa Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 kartę można kupić w spółdzielni, ul. Opalowa 2. Ale kupić mogą ją tylko członkowie spółdzielni "Śnieżka". Kosz to, bodajże 140 zł + vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totty Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 Cześć, Do ktoś linka do kamer tenisowych, dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoTel Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 Ponoć z uwagi na RODO została zlikwidowana bo kiedyś podgląd był dostępny na stronie SM Śnieżka ale już nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totty Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Właśnie mi się wydawało, że kiedyś nie musiałem specjalnie szukać. Dzięki MoTel za info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zczzbych Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 Witam. Szukam kogoś chętnego do pogrania w tenisa, najlepiej już dzisiaj po południu. Kartę posiadam. Kontakt: 605 440 477. Pozdrawiam - Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawri Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 Ktoś chętny do zagrania w tenisa? - po latach chętnie bym wrócił i szukam kogoś z kim mógłbym zacząć ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanG Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 cześć, ja chętnie zagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi