Malachit1980 86 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Witam wszystkich forumowiczów, Mam pytanko, czy ktoś z was może korzysta z usług firmy Balmont zarówno w zakresie telewizji jak i internetu? Jestem ciekawy waszych opinii na ich temat. Powiedzcie jak wygląda sama instalacja w domu, czy ciągną do mieszkania jakieś dodatkowe kable. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
drozda 0 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Ja korzystam i jestem zadowolony. 1awaria ok 3godzinna przez caly rok. Instalacja 30 min.kabli nie ciągną. Mam Internet i tv Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Malachit1980 86 Napisano 19 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Podłączali tobie do gniazdka telewizyjnego dekoder? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sledzik1984 194 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Podłączali tobie do gniazdka telewizyjnego dekoder? Balmont sprzedaje dostęp do telewizji w oparciu o IPTV. Gniazdko telewizyjne nie jest używane. Dostajesz od nich router i na 1 z portów tego routera jest dostępna TV. Do tego podłączają Ci STB (na 99% ukraińskiego MAG'a 250). Tam gdzie istnieje infrastruktura LAN nie muszą niczego dociągać. Jeśli do mieszkania nie wchodzi Ci skrętka to muszą dociągnąć kabel. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi