BestFriend 1 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Sprawdziłam jeszcze raz i to przedszkole rzeczywiście ma być jednak w blokach Murapolu, chodzi o placówkę Fair Play. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maxkad 124 Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 W dniu 16.05.2019 o 07:31, razu napisał: Argument o przepisie mówiącym o odległości od poprzedniej apteki uważam za wydumany. Przy Ćwiklińskiej mamy dwie apteki w odległości 50m od siebie. Tylko że ten przepis dotyczy nowych aptek a nie tych które już istniały przed jego wprowadzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
katerina82 17 Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 W dniu 16.05.2019 o 13:03, Gave95 napisał: Ja bardziej bym liczyła na jakąś pizze, z dowozem do mieszkania. Byłoby super pięknie W Bolzano można zamówić pizze z dowozem do mieszkania Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość MisiekW Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 W dniu 16.05.2019 o 10:25, Lukasz2014 napisał: A mnie się marzy (tak jak to jest w wielu innych ATUTach) jakiś Burger King, KFC albo inna Restauracja na dobry poziomie Fastfood a w Atucie - gorszej zakały dla dzieciaków już nie da się wymyślić, a połowa dorosłych też by się upasła. Poza tym nie wiem czy te przybytki określiłbym mianem restauracji na dobrym poziomie... Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukluk4384 5 Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 Jak nie zjedzą w atucie to zjedzą gdzie indziej, wszystko jest dla ludzi Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gave95 18 Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 3 godziny temu, MisiekW napisał: Fastfood a w Atucie - gorszej zakały dla dzieciaków już nie da się wymyślić, a połowa dorosłych też by się upasła. Poza tym nie wiem czy te przybytki określiłbym mianem restauracji na dobrym poziomie... Żyj i daj żyć innym 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gienekk 2 Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 19 godzin temu, katerina82 napisał: W Bolzano można zamówić pizze z dowozem do mieszkania Tak, polecam szczególnie tę z zepsutym salami... Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
malbach 3 Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 19 godzin temu, katerina82 napisał: W Bolzano można zamówić pizze z dowozem do mieszkania Pizza w Bolzano jest okropna, tak samo jak dania obiadowe, nawet lody są tam niezjadliwe. Przydałaby się na osiedlu knajpka na wieczorne wyjścia z rodziną/znajomymi, do posiedzenia przy smacznym jedzeniu i butelce dobrego wina. 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukluk4384 5 Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Jest jeszcze fanaberia, mają dobre jedzenie Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mustafaa 41 Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 W dniu 19.05.2019 o 09:03, lukluk4384 napisał: Jest jeszcze fanaberia, mają dobre jedzenie Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Przypomniales mi swoim wpisem o ich istnieniu bo przyznam, ze jeszcze nie byłem u nich po ich własnej "kuchennej rewolucji" gdzie zmienili profil na knajpe serwującą burgery (+kebaby, sałatki, bruschetty). Wybrałem sie tam dzisiaj sprawdzić jak to jedzenie wyglada. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zjadłem super smacznego, świeżego burgera z frytkami belgijskimi w bardzo przyzwoitej cenie. Potwierdzam, ze maja tam dobre jedzenie. Dla osób które się kiedyś zraziły Fanaberią polecam dać im szansę ponieważ można mocno się zdziwić. Oczywiscie wystroj wnetrza jakoś diametralnie sie nie zmienił ale jest odrobinę ładniej niż kiedyś. Jeszcze jedno zaskoczenie to, że było otwarte w dzień powszedni po 12 Zdziwienie dlatego, że kiedyś nie raz nie dwa odbijałem się od drzw po godzinie 15 czy 16 bo okazało się być z niewiadomych powodów zamknięte. To było juz dawno temu. Oby trzymali poziom jaki teraz maja. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carter1234 4 Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 A można juz u nich płacić karta? Czy nadal średniowiecze? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mustafaa 41 Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Niestety cały czas tak samo. Tylko gotówką Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 Jestem mile zaskoczony Stokrotką w której jest stara dobra lada chłodnicza ze sporą ilością produktów wędliniarskich zobaczymy póki się nie przejadę na czymś mogę dać 5/5 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 46 minut temu, Franzz napisał: Jestem mile zaskoczony Stokrotką w której jest stara dobra lada chłodnicza ze sporą ilością produktów wędliniarskich zobaczymy póki się nie przejadę na czymś mogę dać 5/5 Ilość asortymentu w tej ladzie super, ogólnie dosyć sporo rzeczy mają i jest dobra alternatywa dla biedry. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lilka 25 Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 9 dzień działania sklepu. Dzisiejsza wizyta w Stokrotce o 6:30 i taka oto wpadka 🤦♀️ Uważam, że to mięsko nie nadaje się do spożycia. Gdzieś mu kolory zanikły. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Aska 15 Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Data do dzisiaj, więc i kolor nie pierwszej jakości. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
reg505 0 Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Wczoraj to coś wyglądało tak samo Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lilka 25 Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2019 Będzie bankomacik 👍 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nulqa 1 Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 Czy ktoś wie co powstaje w tym małym lokalu przy bankomacie w atucie ? Panowie już wykańczają wnętrze 🙂 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mustafaa 41 Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 Czy ktoś wie co powstaje w tym małym lokalu przy bankomacie w atucie ? Panowie już wykańczają wnętrze [emoji846]Podobno kosmetyczka.Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
luk82 58 Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 6 godzin temu, Mustafaa napisał: Podobno kosmetyczka. A ja słyszałem o tzw. kiosku (gazety, itp...)... Trzeba podpytać pracujących w tym lokalu budowlańców... Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
luk82 58 Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 A propo Atutu- na końcu budynku (od strony Telefoniki) zdjęli już z szyb te gustowne banery reklamowe i wydzielili spory lokal. Ktoś ma pojęcie co tam będzie? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lilka 25 Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 17 minut temu, luk82 napisał: A ja słyszałem o tzw. kiosku (gazety, itp...)... Trzeba podpytać pracujących w tym lokalu budowlańców... Pytałam trzy dni temu. Salon kosmetyczny. 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karmelka 4 Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 W dniu 21.05.2019 o 22:33, Mustafaa napisał: Niestety cały czas tak samo. Tylko gotówką Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk zmiany, zmiany , zmiany w fanaberi jest juz terminal i można płacić kartą 1 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec ul. Czeczów 26 Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Ponoć w lokalu na rogu ma być pizzeria. Czekamy nadal na aptekę..... 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi