mocnyszwed 46 Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 43 minuty temu, novana napisał: https://cowkrakowie.pl/2019/04/16-maja-bedzie-otwarcie-nowego-centrum-handlowego-w-krakowie/?fbclid=IwAR04XZj3bOgjuweVsT7O54OzXwuDGZcfREJGQQO_J4ETEq3ua7YrXwNowzA Według tego parking ma być na 100 miejsc, ciekawe gdzie one się mają znaleźć? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pi0trekus 6 Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 31 minut temu, mocnyszwed napisał: Według tego parking ma być na 100 miejsc, ciekawe gdzie one się mają znaleźć? Gdzieś jest plan inwestycji i rzeczywiście było tam coś koło 100 miejsc Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 4 godziny temu, mocnyszwed napisał: Według tego parking ma być na 100 miejsc, ciekawe gdzie one się mają znaleźć? Spokojnie tam na placu wymalują postojowych na 100 aut nie bój nic, pytanie jak się skończy ta swawola parkingowa szlabanem ?otwarcie paragonem ? płatny z góry ? czasowy ? Był identyczny plac przy Dekadzie na Kurdwanowie na początku otwarty i darmowy ale życie zweryfikowało że z połowy zajętych to auta mieszkańców bloków i się ukróciło... Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cahar 37 Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Na coraz większej ilości parkingów tak robią bo ludzie robili sobie darmowe miejsca z monitoringiem. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 W dniu 18.01.2019 o 16:52, PanG napisał: nie mają chętnych na najem, zauważ że wprowadzają firmy które są w każdym atucie Dziwisz się ? masz pomysł na biznes chciałbyś mieć swoje lokum właśnie w budynku ww. omawianym i dostajesz propozycję 22 € /m2 bo w euro dostajesz propozycję użytkowania lokalu. Ja osobiście chciałbym uruchomić np centrum aktywności fizycznej na Złocieniu wolny lokal 145m2 jeszcze się ostał ok biorę ale jak mam do "studni" wyrzucać około 13 tyś złotych bo może mniej policzą przy takim metrażu to i tak bym się nogami nakrył i odechciałoby się jakiejkolwiek działalności gospodarczej. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 16 minut temu, Franzz napisał: Ja osobiście chciałbym uruchomić np centrum aktywności fizycznej na Złocieniu wolny lokal 145m2 Kibicowałbym Ci! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 15 godzin temu, Greg napisał: Kibicowałbym Ci! Niestety podałem tylko przykład w totka wygram to chętnie Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marianoitaliano 20 Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 Jutro 15 czyzby otwarcie?? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
WiktorZborowski 0 Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 Dopiero w czwartekhttp://krakow.naszemiasto.pl/artykul/w-czwartek-otwarcie-nowego-centrum-handlowego-w-krakowie,5121721,artgal,t,id,tm.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=dzieje-sie-w-krakowie&utm_campaign=artykulWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość MisiekW Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 Gacie w Pepco już wiszą Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mustafaa 41 Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 Chyba w międzyczasie wycofał się z tego co pamiętam Relay. Wydawało mi się że lewa cześć budynku była cała wydzierżawiona.Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
razu 37 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Ja słyszałem o przedszkolu. Widocznie też się wycofało. Kwestia czasu i najemcy się znajdą. Najbardziej liczę na aptekę (ta osiedlowa raczej słaba jest). Argument o przepisie mówiącym o odległości od poprzedniej apteki uważam za wydumany. Przy Ćwiklińskiej mamy dwie apteki w odległości 50m od siebie. Poza tym to w zasadzie wszystko niezbędne do przeżycia na osiedlu jest. Biedra, stokrotka, rossmann, buczek, pepco... mi wystarczy. Ooo jeszcze GoodLood mógłby się pojawić aha osiedlowa przychodnia jest też do zaorania, ale podejrzewam, że w Atucie za drogo na przychodnie. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trixa 1 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Godzinę temu, razu napisał: aha osiedlowa przychodnia jest też do zaorania, ale podejrzewam, że w Atucie za drogo na przychodnie. W kwestii przychodni się nie zgodzę. W sytuacjach awaryjnych, gdy naprawdę jest konieczna wizyta u lekarza zawsze przyjmą. Z doświadczenia wiem, że w większych przychodniach, bardziej prestiżowych jak nie ma miejsca to nawet na pacjenta nie spojrzą i czy to z gorączką, czy wysypką odchodzi się z kwitkiem. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wilczeeeq 7 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Ooo good lood to by dobry był pomysł, bo na Teligi w niedzielę spacer na lody to jest kawałek Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukasz2014 44 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 A mnie się marzy (tak jak to jest w wielu innych ATUTach) jakiś Burger King, KFC albo inna Restauracja na dobry poziomie 2 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Do kompletu z siłownią, żebyśmy grubasami nie byli Ale takich rzeczy chyba w atutach nie robią. 3 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wilczeeeq 7 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Raczej nie, ale i tak już będzie elegancko bo wszystko na osiedlu już praktycznie kupimy Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ljx 15 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Burger King/KFC i siłownia - jak najbardziej za! 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BestFriend 1 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Ja bym jeszcze widziała tam punkt pobrań Diagnostyki albo innego laboratorium. A przedszkole to chyba ma się otwierać ale w budynkach Śnieżki, tych nowych. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 10 minut temu, BestFriend napisał: A przedszkole to chyba ma się otwierać ale w budynkach Śnieżki, tych nowych. W budynku Murapolu przy Domagały 45 również. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukluk4384 5 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Przedszkole prywatne? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gave95 18 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 2 godziny temu, Greg napisał: Do kompletu z siłownią, żebyśmy grubasami nie byli Ale takich rzeczy chyba w atutach nie robią. Bodajże w Węgrzcach Wielkich Burger King ma swoją restauracje właśnie w ATUCIE Ja bardziej bym liczyła na jakąś pizze, z dowozem do mieszkania. Byłoby super pięknie Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lilka 25 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Ooo siłownia byłaby mega. W Atucie po prawej stronie na rogu jest piękna powierzchnia pod jakiś klub tylko jak do tego doprowadzić aby się tam coś otworzyło? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 22 minuty temu, Lilka napisał: Ooo siłownia byłaby mega. W Atucie po prawej stronie na rogu jest piękna powierzchnia pod jakiś klub tylko jak do tego doprowadzić aby się tam coś otworzyło? Można otworzyć na zasadzie franczyzy np. fitness platinium Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gave95 18 Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Chyba trochę za małym osiedlem jesteśmy żeby sieciówka się u nas otworzyła. Wydaje mi się, że pod fitness platinum to i tak za mało miejsca. Może jakaś mała osiedlowa siłownia, ale raczej opłaty nie pozwoliłyby jej się długo utrzymać bo opłaty w ATUCIE są wysokie. Ktoś wcześniej o tym też wspominał Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi