Lukasz2014 44 Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Franzz jestem na tak ! 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mateusz 37 Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Wygląda na to że zmieniła się koncepcja i będziemy mieli basen !!!! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 i chyba olimpijski bo jak byk 50m... ehh Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Rzulfrydz Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Pizzeria i apteka to akurat już są na osiedlu... wolałbym coś innego z gastronomii... jakaś dobra restauracja lub Burger King (jak w wielu innych Atutach)... oraz kilka ciekawych sklepów z różnych branż. Czekamy na otwarcie [emoji3]Tylko apteka bardzo droga ja szczerze mówiąc bardzo liczę na jakąś sieciówkę aptek w naszym centrum handlowym. W jednym z artykułów prasowych o tym centrum właściciel wypowiadał się że główną ideom jest to aby między innymi tam się pojawiła sieciówka aptek. Kolporter już jest. Siłownia by się przydała i barbershop Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carter1234 4 Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 3 godziny temu, Rzulfrydz napisał: główną ideom czym? 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mateusz 37 Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Zdjęcia z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pat66 18 Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Na kiedy jest planowane otwarcie ? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Aska 15 Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Planowali w listopadzie . Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sledzik1984 194 Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, Aska napisał: Planowali w listopadzie . Hehe. Dobre Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pat66 18 Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Już sprawdziłem na ich stronie - pierwszy kwartał 2019 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Nie macie przecieków czy są jacyś chętni najemcy na nowe lokale (te poza wymienionych ze strony Atut) czy póki co galeria będzie w połowie wypełniona ?. Nie wiem jak Atut działa i czy w momencie otwarcia ma zawsze full skład czy będzie działać na pół gwizdka i czekać na chętnych do najmu kolejnych lokali ? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Super, że będzie piekarnia. Chyba w okolicy nie ma żadnej? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Aska 15 Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Jeszcze w czasie wakacji wolne lokale były dostępne. Dzwoniłam wówczas do ich biura. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PanG 3 Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 nie mają chętnych na najem, zauważ że wprowadzają firmy które są w każdym atucie Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
EvilShade 3 Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 18 godzin temu, PanG napisał: nie mają chętnych na najem, zauważ że wprowadzają firmy które są w każdym atucie Wie Pan że Atut ma być oddawany w dwóch etapach? Wszystko jest napisane na stronie, dlatego narazie wykupione jest połowe sklepów. Czasem warto doczytać zanim uprawia się czarnowidztwo Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PanG 3 Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 W dniu 19.01.2019 o 11:15, EvilShade napisał: Wie Pan że Atut ma być oddawany w dwóch etapach? Wszystko jest napisane na stronie, dlatego narazie wykupione jest połowe sklepów. Czasem warto doczytać zanim uprawia się czarnowidztwo nie bazuje na informacjach podanych "na stronie" Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gave95 18 Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 (edytowane) W zeszłym tygodniu otworzyli również ATUT przy pętli tramwajowej Czerwone Maki, bodajże osiedle Europejskie na Ruczaju. Z tego co tam widziałem to też nie wszystkie punkty są otworzono od razu. Duzy plus dla ATUT'a ode mnie bo pasaż handlowy wygląda tam niesamowicie. Ponadto infrastruktura w obszarze pasażu została bardzo poprawiona i wszystko wygląda tam dużo lepiej niż przed powstaniem galerii. Mimo, że na Ruczaju pasaż jest dużo większy niż u nas (z tego co mi wiadomo ma tam być nawet duzy Lidl) to mam nadzieję że ten na Zlocieniu nie będzie bardzo dostawać od tamtej inwestycji. Edytowane 21 Styczeń 2019 przez Gave95 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukluk4384 5 Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Wiadomo cos kiedy otwierają ten nasz Atut? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marianoitaliano 20 Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 21 minut temu, lukluk4384 napisał: Wiadomo cos kiedy otwierają ten nasz Atut? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Przed zajaczkiem ale dokladnej daty nie znam Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
anka 14 Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Jakim znowu "zajączkiem"? Co to za jakiś pogański zwyczaj? 1 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Greg 46 Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Godzinę temu, anka napisał: Jakim znowu "zajączkiem"? Co to za jakiś pogański zwyczaj? Tak się mówi. "Zajączek" od zająca wielkanocnego. 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 W dniu 7.02.2019 o 11:57, lukluk4384 napisał: Wiadomo cos kiedy otwierają ten nasz Atut? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Otwarcie galerii planowane jest na 16 maja. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mustafaa 41 Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 Otwarcie galerii planowane jest na 16 maja.He he. Baner trzeba przemalować. Ten który mówi że otwarcie to 3 kwartał.Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Mustafaa napisał: He he. Baner trzeba przemalować. Ten który mówi że otwarcie to 3 kwartał. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Może projekt plakatu mieli przed zalaniem które pokrzyżowało trochę plany Edytowane 8 Marzec 2019 przez Franzz Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
novana 1 Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 https://cowkrakowie.pl/2019/04/16-maja-bedzie-otwarcie-nowego-centrum-handlowego-w-krakowie/?fbclid=IwAR04XZj3bOgjuweVsT7O54OzXwuDGZcfREJGQQO_J4ETEq3ua7YrXwNowzA Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi