ell Napisano 24 Maj Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj Witam, ktoś ma dekoder? Odbieracie wszystkie kanały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stasiu Napisano 25 Maj Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj zakupiłem dekoder ale nie odbiera mux1 i niewiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 26 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj Mam dokładnie to samo. Też nie wiem. Źle ustawione anteny zbiorcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
an2ma Napisano 28 Maj Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj Hej, zgłaszałem do spółdzielni, od poniedziałku codziennie, pytałem, przyjmują zgłoszenia i myślą, my czekamy, roboty na pół godziny przy antenie, bądźmy cierpliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asjhgags Napisano 30 Maj Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj Witam, jaka ulica i nr bloku? Bo u mnie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 1 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec U mnie Malachitowa 8. Widać to szerszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 1 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec W dniu 28.05.2022 o 07:08, an2ma napisał: Hej, zgłaszałem do spółdzielni, od poniedziałku codziennie, pytałem, przyjmują zgłoszenia i myślą, my czekamy, roboty na pół godziny przy antenie, bądźmy cierpliwi. Hej, widać podziałaloi, bo po ponownym skanowania kanałów pojawiły się brakujące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 6 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec Hej, generalnie jest do niczego. Sygnał zanika, nie tylko MUX-1, tvn tez w spokoju nie obejrzysz. Czy osoby z nowszymi odbiornikami, bez dekoderow, mają lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
an2ma Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec Hej, Nie pisałem bo czekałem. W tvp też cierpliwość zalecają bo jeszcze testują i zmieniają. Nasz technik spółdzielczo-osiedlowy też niewiele zrobi. Chodzi sprawdza i testuje. Wcześniej się nadajnik nastawi niż antena ustawi. No dobra...żeby nie było. Malachiowa 11 od początku kiepsko, telewizor nowy, zdolny do odbioru a jednak problemy, częste lub codzienne skanowanie, wyszukiwane za każdym razem inne kanały, wszystkie muxy a jednak dział tylko 1, zakłócenia tzn. jest dźwięk obraz zanika, przerywa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi