Mieszkaniec Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Witam, ostatnio wracając na osiedle zauważyłem grupkę około 4 mężczyzn łowiących ryby w zbiorniku przy ulicy Agatowej i osobiście wywaliłem gały na wierzch nie mogę po prostu uwierzyć w to że uda się tam coś wyciągnąć co żyje ma ktoś jakieś doświadczenia z połowów w tym punkcie ? Szok i niedowierzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuker Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Widziałem jednego zapaleńca już o 6.10 jadąc do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwi37 Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Z tego co wiem to grupa "ochotnik" sama zarybia staw (bajorko) złapanymi rybkami np. z Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 W stawku jest dużo karasi niestety skarłowaciałych, występuje też wzdręga, okoń i lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areklis147 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 ostatnio przejeżdzając na rowerze zauważyłem tam kilku wędkarzy, co lepsze poruszyłem temat w pracy i sie okazało, że znajomy tam często łowi rekreacyjnie i jakieś okonie i płotki sie trafiają. Ale za żadne pieniążdze nie wziął by tych ryb do domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwarek21 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Znacie kogos kto łowi ryby kolo biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rico Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 Ktoś łowił może w okolicznych wodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxvictory Napisano 11 Maj Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj Tak, ja też lubię łowić ryby. Każdego lata wybieram się z przyjaciółmi do lasu, nad jezioro lub nad rzekę na zabawę. W dobrym towarzystwie, bez względu na to, co robić, zawsze graj w kasynie https://kasynahub.com/darmowa-kasa-za-rejestracje-w-kasynie/ 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi