Dominika B21 Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 Witajcie przyszli sąsiedzi i mieszkańcy budynku B21! Postanowiłam założyć pierwszy wątek dotyczący powstającego nowego budynku nr B21. Wiem, że to bardzo wcześnie, bo prace ruszyły zaledwie miesiąc temu, ale gdyby ktoś chciał podzielić się w przyszłości jakimiś zdjęciami z budowy, przemyśleniami, zadać jakieś pytania lub po prostu umilić sobie czas w oczekiwaniu na odbiór LOKALU, to myślę, że to idealne miejsce. Pewnie więcej wątków pojawi się w przyszłości, ale przynajmniej nasz przyszły blok ma już swoje miejsce na tym forum. Pozdrawiam i do zobaczenia na polu bitwy w przyszłym roku! Tymczasem do przeczytania na forum :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszt5554 Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 Witaj sasiedzie tez bede mieszkal w bloku b21, jak narazie mam nadzieje ze budynek zostanie oddany w terminie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika B21 Napisano 28 Marzec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2021 Z tego, co słyszałam, to u tego dewelopera nigdy nie było z tym problemów. Bądźmy dobrej myśli. A można spytać, które piętro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszt5554 Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2021 Tak oczywiście, na 3 z balkonem w strone srodka budynku, własnie zastanawiam się czy ruszyły juz prace przy fundamentach bo na harmonogramie widnieje kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszt5554 Napisano 26 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2021 czesc czy do was tez nie doszlo jeszcze wezwanie po zaplaty? w harmonogramie jest juz po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 27 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2021 W dniu 26.04.2021 o 18:36, tomaszt5554 napisał: czesc czy do was tez nie doszlo jeszcze wezwanie po zaplaty? w harmonogramie jest juz po terminie Trzeba czekac. Nam w B18 dali 2 na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszt5554 Napisano 11 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2021 ok w piatek doszlo czyli fundamenty juz gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuliaK Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Witam, przyszli sąsiedzi! Też kupiłam mieszkanie w B21! Jak tam z budową? Może ktoś zdjęcia wyłożyć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajek Napisano 24 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 Cześć! Również ostatnio kupiłem mieszkanie w B21 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzik1984 Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Stan na dzień 07.09.2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszt5554 Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 dzieki wielkie za zdjecia widze wlasne mieszkanie na 3 pietrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajek Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj Cześć. Posiada ktoś jakieś świeże ujęcia z drona oraz informację na temat dni otwartych oraz oddania mieszkań? Wszystko idzie zgodnie z planem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiety37 Napisano 11 Maj Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj Pytaj raczej a facebookowych grupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataSobo Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Hej ja w bloku obok będę mieszkała czyli w B20 jakiś czas temu założyłam wątek ale bez odpowiedzi może tu się znajdą jakieś osoby z mojego bloku pozdrawiam serdecznie sąsiadów z B21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataSobo Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Albo może utwórzmy jakąś grupę na FB łatwiej będzie się kontaktować co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi