AnnaAnna 0 Napisano 12 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń (edytowane) Witam przyszłych sąsiadów z inwestycji Agatowa 3 i 4 . Orientujecie się kiedy jest przewidywany termin odbioru lokali ? Edytowane 12 Styczeń przez AnnaAnna Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jozinzbazin 4 Napisano 14 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń Wczoraj kierownik budowy mówił mi że za miesiąc będą chcieli przekazywać klucze Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gammiko 25 Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty klucze mają być przekazane do końca lutego. Taką informacje uzyskałam dziś w spółdzielni. akty notarialne zależne od daty przekształcenia użytkowania wieczystego we wlasność pewnie nie wcześniej niż maj 2021 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
westernowiec 0 Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Dziś rozmawiałem ze spółdzielnią i podobno pod koniec lutego mają zacząć wydawanie lokali. Obecnie trwają różne odbiory, itd. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nakamura1 0 Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Po dzisiejszym telefonie otrzymałem informację ze spółdzielni że odbiory się opóźniają i klucze będą raczej początek marca. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi