ktur 1 Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Witam, sąsiadów. Od jakiegoś czasu dostaję obcą korespondencję ale zaadresowaną na mój adres. Może ktoś się pomylił podając dane w Banku do korespondencji. Czy w blokach nr 20 lub 22 jest nie jaki Paweł K....? Jeśli jest to niech pisze na priv. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tusio1911 0 Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 13 godzin temu, ktur napisał: Witam, sąsiadów. Od jakiegoś czasu dostaję obcą korespondencję ale zaadresowaną na mój adres. Może ktoś się pomylił podając dane w Banku do korespondencji. Czy w blokach nr 20 lub 22 jest nie jaki Paweł K....? Jeśli jest to niech pisze na priv. Myślę, że lepiej napisać na fb na forum, bo tu dużo mniej osób zagląda Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ktur 1 Napisano 29 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 Na forum też napisałem, fb nie używam niestety. No nic może ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi