Rob80 11 Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Mam pytanie do osób zorientowanych w temacie. Czy parking dla mieszkańcow bloku roboczo nazwanego 1 i 2 będzie również dostepny dla mieszkańców bloku 3 i 4 ( które w krótce będa oddane). Nowe bloki 3 i 4 maja oddzielny wjazd zatanawia mnie czy parkingi będą wspólne Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marianoitaliano 20 Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 (edytowane) W dniu 8.12.2020 o 16:56, Rob80 napisał: Mam pytanie do osób zorientowanych w temacie. Czy parking dla mieszkańcow bloku roboczo nazwanego 1 i 2 będzie również dostepny dla mieszkańców bloku 3 i 4 ( które w krótce będa oddane). Nowe bloki 3 i 4 maja oddzielny wjazd zatanawia mnie czy parkingi będą wspólne Nie, nie beda wspolne Edytowane 7 Styczeń przez sledzik1984 Interpunkcja Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zbyszek62 0 Napisano 6 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń z powodu wyjazdu wynajmę 3 miejsca obok siebie prawie po kosztach opłat jeżeli by ktoś był zainteresowany Agatowa 23 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi