eliot41 Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 W dniu 20.11.2018 o 00:21, pociag napisał: To jest Sciezka rowerowa!!!! pociag, mozliwe, nie bylem tam od 3ech lat. tam wtedy byla normalna sciezka przy samym brzegu Wisly. Nie na wale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Biegacze, biegaczki robię porządki i mam na sprzedaż kamizelkę którą kiedyś wygrałem jak byłem młody i szybki niestety za mała rozmiar L : Z kolekcji Nike flashpack z 2015 r moim zdaniem kamizelka unisex chociaż piszą że męska cena oscylowała wtedy w granicach 700 zł https://www.ebay.com/p/Nike-Mens-800-Aeroloft-Flash-Reflective-Running-Vest-Size-XL-689168-011/1755719330 https://www.sportclub.com.pl/product-pol-30407-kamizelka-do-biegania-meska-NIKE-AEROLOFT-FLASH-VEST-689168-010.html#tabs_58676 Jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filiciaktomasz@interia.pl Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 Eureka! Wpisałem słowo biegam i babą jest. Mieszkam blisko Złocienia i biegam tą właśnie rozwałkowaną drogą PKP. Piszecie tu o grupie miłośników tego fajnego sportu. Medalisty to pewnie ze mnie już nie będzie ale bieganie uzależnia tak samo jak sporty mojego ojca. Niektórzy wiedzą o czym mowa. Rozpiętość wieku od pieluchy do setki. Jeśli naprawdę ktoś zorganizował bądź szuka chętnych to jestem. Nie zrobiłem jeszcze maratonu ale połowa to już coś. Jeśli 50 wiosenek nie odstrasza to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 3 godziny temu, filiciaktomasz@interia.pl napisał: Eureka! Wpisałem słowo biegam i babą jest. Mieszkam blisko Złocienia i biegam tą właśnie rozwałkowaną drogą PKP. Piszecie tu o grupie miłośników tego fajnego sportu. Medalisty to pewnie ze mnie już nie będzie ale bieganie uzależnia tak samo jak sporty mojego ojca. Niektórzy wiedzą o czym mowa. Rozpiętość wieku od pieluchy do setki. Jeśli naprawdę ktoś zorganizował bądź szuka chętnych to jestem. Nie zrobiłem jeszcze maratonu ale połowa to już coś. Jeśli 50 wiosenek nie odstrasza to proszę o kontakt. w połowie lutego odpiszę bo będę prawdopodobnie do tego czasu interpretować będę Twój tekst jak na maturze niezrozumiale napisany ale głębsze przekazy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filiciaktomasz@interia.pl Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Pewnie młodym człowiekiem jesteś. Dlatego nie zrozumiałeś przenośni ( bieganie uzależnia tak samo jak sporty mojego ojca). To był gatunek papierosów. Kiedy? 70 lata ubiegłego wieku. Tak, tak jestem biegającą historią. Wczoraj zrobiłem trasę - Przejazdy orzeł kościół potem nad autostradą do cmentarza w Wieliczce tak pętla i przez Czarnochowice do Szeląga i w lewo powrót. Trasa 15 km. Jutro w sobotę pobiegnę znów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franzz Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 W dniu 1.02.2019 o 21:18, filiciaktomasz@interia.pl napisał: Pewnie młodym człowiekiem jesteś. Dlatego nie zrozumiałeś przenośni ( bieganie uzależnia tak samo jak sporty mojego ojca). To był gatunek papierosów. Kiedy? 70 lata ubiegłego wieku. Tak, tak jestem biegającą historią. Wczoraj zrobiłem trasę - Przejazdy orzeł kościół potem nad autostradą do cmentarza w Wieliczce tak pętla i przez Czarnochowice do Szeląga i w lewo powrót. Trasa 15 km. Jutro w sobotę pobiegnę znów. Przepraszam jeżeli poczułeś się urażony, ale dziękuję za lekcję nie miałem pojęcia o papierosach sporty teraz układa się to wszystko w całość. Pozdrawiam gorąco ! i szerokości na biegowych ścieżkach i czystego powietrza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
po_prostu_ja Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Hej Czy ktoś byłby tak uprzejmy i zechciał że mną potruchtać w najbliższym czasie? Mieszkam tu od tygodnia, znajomości w terenie nie mam za grosz, Google maps nie pomaga 😛 Póki co biegam pod żabkę i z powrotem bo wiem, że inaczej się zgubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shado Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Cześć wszystkim biegającym, wracamy z tematem ze zdwojoną siłą - dosłownie Wiemy, że jest sporo osób biegających na osiedlu. Wiemy, że macie świetne trasy, Wiemy, że startujecie w fajnych zawodach . Podzielcie się Porozmawiajmy Wymieńmy się informacjami Amatorsko bądź bardziej profesjonalnie Macie nowe pomysły - chętnie o nich usłyszymy Zapraszamy na profil Facebookowy: https://www.facebook.com/groups/635913916839050/ Zapraszamy na rywalizację Ednomondo: http://www.endomondo.com/challenges/39485955 Zapraszamy do Clubu STRAVA: https://www.strava.com/clubs/zloocien Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi