btr 6 Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Witam Z tego co widzę duża część balkonów na najwyższych kondygnacjach nie jest zadaszona. Czy którykolwiek użytkownik balkonu na najwyższym piętrze myślał (albo wprowadził w czyn swoje przemyślenia) na temat zadaszenia balkonu? Jakieś stałe lekkie daszki montowane do barierki albo zwijane markizy itd itp? Przerabiał ktoś może temat? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukluk4384 5 Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Tez jestem ciekawyWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Abermon 15 Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 My mamy zadaszenie szklane na odciągachWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monkoko 5 Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 W dniu 19.04.2020 o 13:25, Abermon napisał: My mamy zadaszenie szklane na odciągach Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka A mógłby Pan podesłać jakieś namiary, stronkę żeby takie coś zrealizować? Chętnie zobaczyłabym też zdjęcie jeśli można. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi