yamowy 0 Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Witam, kupię miejsce postojowe oraz komórkę lokatorską w bloku B24. Oferty proszę przesłać na e-mail: yamowy@gmail.com lub dzwonić na numer (+48) 796 725 975 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
yamowy 0 Napisano 23 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Witam, w dalszym ciągu jestem zainteresowany kupnem miejsca postojowego! Koszty aneksowania + ewentualna dopłata za miejsce postojowe po mojej stronie! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
yamowy 0 Napisano 1 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Witam ponownie, czekam w dalszym ciągu na oferty interesuję mnie kupno miejsca w garażu podziemnym + komórkę lokatorską. Koszty aneksowania + inne rzeczy związane z sprzedażą po mojej stronie! Na pewno się porozumiemy w tej sprawie! Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ElKomendante 0 Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 600314151 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
yamowy 0 Napisano 24 Wrzesień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 Szanowni Państwo, interesuję mnie zakup miejsca w garażu podziemnym + komórka lokatorska w bloku o nazwie roboczej B24. Blok jest jeszcze nie oddany do użytku, jest na ostatnim etapie. Znajduje się on najbliżej drogi ekspresowej. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi