dominik1987 Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 Witam jaką firmę polecacie do odbioru mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 24 minuty temu, dominik1987 napisał: Witam jaką firmę polecacie do odbioru mieszkania? http://odbiory-techniczne-mieszkan.pl/ Pan Aleksander, bardzo fachowe podejście, ma wszystko co potrzeba do odbioru mieszkania. Na najdrobniejsze szczegóły zwraca uwagę, daje dobre porady co i jak. Odbierał mieszkania nie tylko nam, ale i innym osobom też w Murapolu. Mieliśmy go z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik1987 Napisano 28 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 Bada aparatami wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik1987 Napisano 28 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 Mieszkacie na nowym złocieniu? Jak tam się mieszka? Jak te budynki i mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 47 minut temu, dominik1987 napisał: Bada aparatami wszystko? Jeśli masz na myśli termowizję to przy obecnych temperaturach chyba niewiele da się sprawdzić. Sprawdza wszystkie piony, poziomy, kąty. Wyłapuje wszystkie usterki, niedociągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik1987 Napisano 28 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 I co wtedy? Deweloper poprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 19 godzin temu, dominik1987 napisał: I co wtedy? Deweloper poprawia? Tak deweloper poprawia w okresie 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik1987 Napisano 29 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Mieszkasz na tym osiedlu Domagały? Jak się tam mieszka? Jak te mieszkania od Murapolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 4 minuty temu, dominik1987 napisał: Mieszkasz na tym osiedlu Domagały? Jak się tam mieszka? Jak te mieszkania od Murapolu? Tak mieszkamy tu od dwóch miesięcy, mieszka się dobrze, jest cisza, blisko sklepy, dojazd nie jest zły. Co do Murapolu to wiadomo ma się zastrzeżenia, ale bardziej do podziemi. Czyli mieszkanie samo w sobie jest w porządku, duży balkon, dobry układ pomieszczeń na dwie strony świata itp. ale przez te deszcze i złe uszczelnienie robione pewnie na szybko zalało nam piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik1987 Napisano 29 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Nie mam piwnicy. Mam mieszkanie na 4 piętrze. Ale jeszcze nie odebrałem. Będę chciał to wynająć. Kto Ci odbierał mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 1 godzinę temu, dominik1987 napisał: Nie mam piwnicy. Mam mieszkanie na 4 piętrze. Ale jeszcze nie odebrałem. Będę chciał to wynająć. Kto Ci odbierał mieszkanie? Napisałem wcześniej namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik1987 Napisano 29 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Pisałem email do tej firmy ale nic nie odpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 1 godzinę temu, dominik1987 napisał: Pisałem email do tej firmy ale nic nie odpisali. Po prostu zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi