pawełb Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Jak w temacie, czy ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugii Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Godzinę temu, pawełb napisał: Jak w temacie, czy ktoś coś wie? Chodzi Ci o taśmy w garazu. Wejście do klatki na wprost od wjazdu? Też sie wczoraj mocno zdziwiłem jak wjezdzalem autem. Zadnego info od nawigatora nie widzialem w tym temacie, ani żadnych kartek informacyjnych przylepionych w okolicach tych taśm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełb Napisano 9 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Dokładnie, rano jak wychodziłem to były dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8i5h0p Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Sądząc po zapachu to naprawa posadzki. Dokładniej to pęknięć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełb Napisano 9 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Właśnie tak myślałem, ale żadnej informacji nie wywiesili. Ok temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi