mocnyszwed Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Witam, czy ktoś z Państwa kupił podobne mieszkanie? Interesuje mnie szerokość ściany po lewej stronie od wejścia w przedpokoju, czy ktoś ma możliwość zmierzenia tego? Lub też ewentualnej aranżacji tego miejsca bez przesuwania ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxkad Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Obawiam się ze opis miejsca o które Ci chodzi nie jest opisane wyczerpująco. 17 godzin temu, mocnyszwed napisał: Interesuje mnie szerokość ściany po lewej stronie od wejścia w przedpokoju Po lewej stronie patrząc od wejścia w przedpokoju (wejście do mieszkania) ściana ma 1,5 m wg załączonego rysunku, ale nie do końca przekonany jestem czy aby na pewno o tą ścianę chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 9 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Godzinę temu, maxkad napisał: Obawiam się ze opis miejsca o które Ci chodzi nie jest opisane wyczerpująco. Po lewej stronie patrząc od wejścia w przedpokoju (wejście do mieszkania) ściana ma 1,5 m wg załączonego rysunku, ale nie do końca przekonany jestem czy aby na pewno o tą ścianę chodzi. Racja, poniżej zaznaczone miejsce, chodzi mi o szerokość tego wgłebienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełb Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Szerokość wejścia do mieszkania masz 1,40. Drzwi pewnie 1m więc zostaje Ci 40cm. Pewnie nawet nie całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nslukasz Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 (edytowane) wymiar jest podany... weź pod uwagę że w rzeczywistości może to być jakieś +/- 2cm edit: sry, widzę że chodzi o szerokość wnęki "pod szafę", to możesz mieć jakieś 20-30 cm to jest na tyle wąska przestrzeń że musisz patrzeć na konkretne mieszkanie Edytowane 9 Maj 2019 przez nslukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 10 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 16 godzin temu, nslukasz napisał: wymiar jest podany... weź pod uwagę że w rzeczywistości może to być jakieś +/- 2cm edit: sry, widzę że chodzi o szerokość wnęki "pod szafę", to możesz mieć jakieś 20-30 cm to jest na tyle wąska przestrzeń że musisz patrzeć na konkretne mieszkanie Tak dokladnie, ja sobie wlasnie wyliczylem jakies 35-40 cm. Ale fajnie by bylo jakby ktos mial realnie zmierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wino Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 2 godziny temu, mocnyszwed napisał: Tak dokladnie, ja sobie wlasnie wyliczylem jakies 35-40 cm. Ale fajnie by bylo jakby ktos mial realnie zmierzone Tak jak piszesz ze najlepiej realnie zmierzyć, jednak Twoje obliczenia mogą Cie zaskoczyć, imo będzie tam maks 30 cm, a poza tym za tej ścianie będziesz miał prawdopodobnie skrzynkę elektryczna, domofon, skrzynkę telekomunikacyjna i włącznik światła w korytarzu wiec wsadzić tam zabudowę z szafy może być Ci ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktoria1983 Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Witam! My mamy tam wiszącą szafkę na buty (robioną na wymiar przez stolarza). Szafka ma 80 na 80 i 35 cm głębokości. Nad szafką jest skrzynka z prądem. Docelowo chcemy tam umieścić jakieś lustro, obraz lub plakat, które przesłonią skrzynkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi