Tomi 15 Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 14 godzin temu, Lukasz napisał: Jakie mniej więcej są tam ceny za M2? Nie wiem czy oficjalnie funkcjonuje coś takiego jak "cena za m2" - chyba inna jest polityka samego Dewelopera i cena jest raczej ustalana wg innych zasad. Ja o swojej cenie dowiedziałem się dopiero zadając pytanie osobie w biurze sprzedaży mieszkań. 13 godzin temu, MonikaM napisał: Witam wszystkich kiedy to osiedle ma być oddane do użytku? Osiedle jako takie już jest oddane - pierwsi lokatorzy mieszkają już od jakiegoś czasu; My - gdyby nie opóźnienie ekipy wykończeniowej - mieszkalibyśmy prawdopodobnie już od jakichś 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galaxy 0 Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 Ja właśnie do przyszłych mieszkańców . Jesli bedziecie potrzebowac pomocy w wykończeniu mieszkania to prosze o kontakt. Grzesiek 791057190 lub na fb. PHU GALAXY . Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
asia.kawon 0 Napisano 18 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2020 Dzień dobry wszystkim! Znalazłam to forum i cieszę się, że ktoś wpadł na pomysł jego stworzenia :) Może za niedługo dołączę do Was jako nowa sąsiadka :) Interesuje mnie aktualnie mieszkanie na 4 piętrze, kierunek północno-wschodni. Mam pytanie do Was, czy ktoś mieszka na piętrze 4 i jak ocenia sytuację ze stropem / dachem? Mieliście może szanse na jakieś konsultacje w tym temacie? Obawiam się przecieków, w tym pleśni / grzyba.. Jak nie teraz to w przyszłości.. Możecie podzielić się ze mną jakimiś informacjami jak się mieszka na 4 piętrze? Jak gorąco / ciepło jest Wam od dachu w waszych mieszkaniach? Byłabym wdzięczna! Asia Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marianoitaliano 20 Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Witam sasiadow Mam pytanie odnosnie nowej inwestycji przy samej drodze ul. Domagaly. Czy ktos z was wie co tam buduja. Moze jakis sklep? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dragon 3 Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 (edytowane) 13 godzin temu, marianoitaliano napisał: Witam sasiadow Mam pytanie odnosnie nowej inwestycji przy samej drodze ul. Domagaly. Czy ktos z was wie co tam buduja. Moze jakis sklep? To kolejne dwa bloki osiedla podgaje. Sklep i przedszkole będą w odległej przyszłości bo pewnie pierwsze zbudują te 6 bloków Edytowane 21 Czerwiec 2020 przez Dragon Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marianoitaliano 20 Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 23 minuty temu, Dragon napisał: To kolejne dwa bloki osiedla podgaje. Sklep i przedszkole będą w odległej przyszłości bo pewnie pierwsze zbudują te 6 bloków Super dziekuje za odpowiedz i za foto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Iwan 0 Napisano 20 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2020 Dzień Dobry nowym sąsiadom 😀 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi