Gość MisiekW Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Czy może ktoś polecić jakieś kluby fitness w okolicy? Piszę kluby fitness bo generalnie nie chodzi mi o klasyczne pakernie, ale miejsca gdzie można iść poćwiczyć na zajęcia z instruktorem - zarówno dla panów (pump, GT) jak i pań (zumba, pilates). Coś poza FitnessPlatinum na Aleksandry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Witam. Może nie całkiem najbliżej bo pod Tandetą Fitness Academy jest - siłownia, zajęcia ludzi mnóstwo jak w Platinium, kawałek dalej w stronę Akademii Frycza Siłownia Saturn - bardziej przytulna siłownia z basenem. W drugą stronę Body Beauty Fitness (Kraków) ul. Leonida Teligi 24, 30-835 - tego nie znam nie byłam Com Com Zone Nowa Huta i Prokocim. Wszędzie karta Benefit jest akceptowana. i Ja natomiast chciałam zapytać czy jest ktoś w okolicy kto chciałby poćwiczyć do biegów z przeszkodami - OCR choć nie koniecznie tylko pod tym kątem. W PT6 też okolice tandety - dokładnie Pana Tadeusza jest klub Crossfit. Zajęcia są 18,30 , 19,30 albo 20. Jeśli ktoś byłby chętny uczęszczam tam kilka razy w tygodniu- razem raźniej. Są zajęcia na wytrzymałość oraz na przeszkodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Jak zumba dla pań, to zapraszam ze mną we wtorki i czwartki wieczorami do Saturna na Przemysłowej😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiab.99 Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Witam, chciałam ponowić pytanie, czy jest na osiedlu jakaś siłownia, gdzie może iść poćwiczyć z instrukturemż żeby stracić wagę, a nie żeby robić masę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Niestety najbliżej jest fitness platinium przy ul. Aleksandry 11. Nie wiem jak na zajęciach zorganizowanych, ale na samej siłowni jest masa ludzi i tłok, chyba, że chodzi się o godzinie 6:30 jak otwierają. Można oczywiście tam skorzystać z treningów personalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxon Napisano 15 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Może nie na samym osiedlu, ale bliżej niż Platinium na Aleksandry. W styczniu ma zostać oddany do użytku nowy budynek Bieżanowianki przy ul. Lipowskiego 5. W środku znajdzie się siłownia o powierzchni 300 m2, czynna prawdopodobnie od 6:00 do 24:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolla987 Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 Fajny fitness dla Pań Zumba , pilates , bpu jest w siłowni Active Niuton ( w starym kinie Świt ) . A na przeciwko jest siłownia dla Panów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi