artwer Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Witam, czy ktoś z was uruchamiał telewizję naziemną z instalacji Murapolu? Podłączałem tv do obu kabli w mieszkaniu i skanowalem kanały ale nic nie znalazło. Ktoś z was korzysta z naziemnej i miał z nią jakieś kłopoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Ja właśnie to robiłem jakieś 10 minut temu [emoji1787]Tyle że ja już mam podłączony Upc. I na wolnym kablu nie chciało mi znaleść zbiorczej a jak podłączyłem trójniak do sygnału Upc to na drugim tv znalazło mi kanały analogowe. Wiec ogólnie nic nie wiadomo o co chodzi. Jakaś magia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahar Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 19 minut temu, mwpawel napisał: Ja właśnie to robiłem jakieś 10 minut temu Tyle że ja już mam podłączony Upc. I na wolnym kablu nie chciało mi znaleść zbiorczej a jak podłączyłem trójniak do sygnału Upc to na drugim tv znalazło mi kanały analogowe. Wiec ogólnie nic nie wiadomo o co chodzi. Jakaś magia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na kablu UPC jest dodatkowo podstawowy pakiet kanałów TV od UPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwpawel Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Ale ja mam normalnie internet plus pakiet kanałów dodatkowych. A na telewizorze w innym pokoju po kablu z trójniak łapie kanały z sygnału analogowego (14 kanałów. W nie cyfrowe podstawowe z Upc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 17 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Tylko ja chciałem skorzystać z kanałów naziemnych około 24 z anteny zbiorczej bo tv montują mi z Orange za kilka dni. Bez usług UPC, ktoś tak się podłączał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1895 Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 A czy na dachu jest też zbiorcza antena do satelity bo nigdzie nie widać żadnych anten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danuta Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Antena satelitarna jest na budynku nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danuta Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 Witam czy udało wam się złapać sygnał tv naziemnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 U mnie działa, blok 45a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi