Qwerty Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Cześć, Mam pytanie głównie do osób mieszkających na parterze. U mnie występuje problem z wentylacja, tj. po opadach deszczu lub śniegu kapie woda, która zbiera się w kanale (kanał wentylacyjny kończy się na poziomie parteru). Ktoś ma podobny problem, czy tylko ja jestem tym szczęśliwcem? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugii Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Cześć, nie tylko u Ciebie. U mnie (blok 28) rowniez. Zglaszane juz kilka razy. I co? Gość przyszedl i wielki ekspert powiedzial ze tak ma byc bo sie skrapla woda. Ja mo mowie, prosze Pana, to nie skraplajaca sie woda/wilgoc. Tylko woda ktora kapie. Generalnie zjebali to konstrukcyjnie. Bo taki "zbiornik" na skraplajaca sie wode powinien byc w polowie poziomu garazu podziemnego, a nie w polowie wysokosci parteru. A jak juz tak jest to powinni polepszyc daszki ktore oslaniaja komin wentylacyjny, ale oczywiście nie widzą w kapiacej wodzie zadnego problemu. Generalnie walka z wiatrakami bo developer i lub navigator odbija pileczke i umywa rece Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 My mamy ten sam problem. Blok 30. A czy zdarzyło się komuś, że woda która zebrała się w wentylacji wpłynęła i tym samym podlalo mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwerty Napisano 12 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 44 minuty temu, dlugii napisał: Cześć, nie tylko u Ciebie. U mnie (blok 28) rowniez. Zglaszane juz kilka razy. I co? Gość przyszedl i wielki ekspert powiedzial ze tak ma byc bo sie skrapla woda. Ja mo mowie, prosze Pana, to nie skraplajaca sie woda/wilgoc. Tylko woda ktora kapie. Generalnie zjebali to konstrukcyjnie. Bo taki "zbiornik" na skraplajaca sie wode powinien byc w polowie poziomu garazu podziemnego, a nie w polowie wysokosci parteru. A jak juz tak jest to powinni polepszyc daszki ktore oslaniaja komin wentylacyjny, ale oczywiście nie widzą w kapiacej wodzie zadnego problemu. Generalnie walka z wiatrakami bo developer i lub navigator odbija pileczke i umywa rece Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Według mnie nie można tego tak zostawić. Dużo masz tej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwerty Napisano 29 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2019 Nawet podczas takich opadów nikt nie ma podobnego problemu? Po prostu nie mogę uwierzyć, że na tyle mieszkań, nawet licząc sam parter, padło akurat na mnie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi