mocnyszwed 46 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Witam, czy ktoś wie jak wygląda sprawa z przysłonięciem wysuniętego balkonu z lewej i prawej strony np. takim czymś: Które byłoby mocowane do barierki (przywiązując czy coś takiego). Czy miał ktoś styczność w tej kwestii i jest w stanie się wypowiedzieć co przejdzie u tego developera? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nslukasz 5 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Deweloper nie jest właścicielem nieruchomości od chwili zawiązania wspólnoty - zgodę musi Ci udzielić administracja, pisz do nawigatora. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Aga 19 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Nie można nic przytwierdzać do elewacji ale myślę, że do barierek nie będzie problemu 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snafsnaf 0 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 DO barierki jak najbardziej sam mam zainstalowane 2 kratki tego typu za pomocą trytytek. patent sprawdzony od 5 lat b/u Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mocnyszwed 46 Napisano 11 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 @snafsnaf a czy masz takie ktore wystaja poza barierki? np. nad wysokosc balkonu tworząc taką zasłonę od sąsiadów? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
novana 1 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Ja mam coś takiego Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mocnyszwed 46 Napisano 12 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 @novana no i super, bardzo przyjemnie, też chcę podobnie odgrodzić właśnie jak duży balkon? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
novana 1 Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 Balkon jest niewielki, ok.4m2, płotki mają wymiar 189x90 i mam po obu stronach. Fajnie osłaniają przed zacinającym deszczem i wiatrem. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Franzz 263 Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 22 godziny temu, novana napisał: Ja mam coś takiego Bardzo ładnie urządzony Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
novana 1 Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 Dziękuję 😊 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi