Rafal Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 To tylko zmiana nazwy,nic po za tym się nie zmieniło,czy zaczeli już dach w naszym bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MisiekW Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Prawnikiem nie jestem ale myślę że nie ma powodów do paniki, ogłosili zmianę nazwy a nie upadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Dachu Wam nie zaczeli, ale jadą z instalacjami elektycznymi.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robinatorek Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 lccorp było od Pana Leszka Czarneckiego ten od afer bankowych, a to była jego spółka, którą ten pan sprzedał. Myślę, że to jeden ze sposobów na odcięcie się od tego wizerunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Zmienili nazwe glownej spółki, my kupujemy mieszkania od innej spółki z tego co pamietam - Kraków Zielony Złocień Sp. z o.o. Więc nam to bez roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 20 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2019 Witam widziałem w poniedziałek że zaczeli wstawiać okna na parterze a czy z dachem coś ruszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkoko Napisano 20 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2019 Też widziałam w ubiegłą niedzielę, że od strony siódemki wstawiali okna na parterze. Ja dopiero w poniedziałek będę na osiedlu z wizytą, jakby ktoś podesłał jakieś foty naszego zamczyska to byłoby miło 🙂🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pqn Napisano 20 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2019 3 godziny temu, Monkoko napisał: Też widziałam w ubiegłą niedzielę, że od strony siódemki wstawiali okna na parterze. Ja dopiero w poniedziałek będę na osiedlu z wizytą, jakby ktoś podesłał jakieś foty naszego zamczyska to byłoby miło 🙂🙂 Byłem tam dzisiaj wieczorem na spacerze, i akurat zrobiłem pare fotek dla kolegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMAL Napisano 25 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 Cześć wszystkim! Mam pytanie - czy znacie kogoś, kto chce odstąpić miejsce parkingowe w garażu? Wiem, że wszystkie są już zarezerwowane a ja jestem chętna je odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 Witam czy zaczeli dach w naszym bloku bo do końca miesiąca mamy prognozowaną zapłatę ,czy znowu po terminie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkoko Napisano 1 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 Nie, dachu jeszcze nie ma. Sukcesywnie wstawiają okna i drzwi. Z niektórych stron okna są już do trzeciego piętra,a od zachodu do połowy zrobione, od południa nie ma jeszcze okien na trzecim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 Witam wreszcie zabrali się za dach mam tylko pytanie czy krokwy nie powinny być zielone tzn impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shellerini88 Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 są również impregnaty bezbarwne, bo raczej wątpie żeby były impregnowane ciśnieniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 (edytowane) Orientujecie się ile trwał etap dachu na B 16 i B 17 jakie będzie opóżnienie. Edytowane 7 Październik 2019 przez Rafal błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 6 godzin temu, Rafal napisał: Orientujecie się ile trwał etap dachu na B 16 i B 17 jakie będzie opóżnienie. Nie wiem czy bedzie jakies specjalne opoznienie, bo elektryke robia jak trzeba, jak tylko zrobia dach to bedzie transza, ale mi sie wydaje ze moze byc prawie stan surowy zamkniety bo juz okna sa powkladane prawie wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Ponowie pytanie o czas robienia dachu B 16 i B 17 oraz czy już zaczeli blachę u nas na bloku.Wiem że transza jest po zakończeniu dachu,nie oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 16 godzin temu, Rafal napisał: Ponowie pytanie o czas robienia dachu B 16 i B 17 oraz czy już zaczeli blachę u nas na bloku.Wiem że transza jest po zakończeniu dachu,nie oknach. Przejeżdzałem wczoraj i w B18 nie widziałem dachu jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MałyMiś Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Następna transza jest przy stanie surowym zamkniętym zgodnie z umową. Zatem dach i okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkoko Napisano 26 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 Jak wygląda stan budowy na dziś? Ktoś mógłby podrzucić jakieś zdjęcia? Strasznie jestem ciekawa ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carolina Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 mocnyszwed nie siej fermentu, ważne są tylko sprawdzone informacje😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 W dniu 26.10.2019 o 19:48, Carolina napisał: mocnyszwed nie siej fermentu, ważne są tylko sprawdzone informacje😉 Chyba wiem co mówię z informacji podanych przez Develie - następna transza dopiero będzie 10-15 grudnia, mają obsuwę prac budowlanych... hmmm...ciekawe czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafWro Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 W dniu 25.10.2019 o 14:44, MałyMiś napisał: Następna transza jest przy stanie surowym zamkniętym zgodnie z umową. Zatem dach i okna. My mamy w umowie stan surowy otwarty wraz z dachem, więc bez okien i instalacji (tu mogę się mylić) a to już jest. Czy w związku z tym można uznać że mają opóźnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 Komu Develia podała taką informacje bo my dzwoniliśmy i nic takiego nie zostało nam powiedziane ,Czyli cały listopad będą robili dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyszwed Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 Godzinę temu, Rafal napisał: Komu Develia podała taką informacje bo my dzwoniliśmy i nic takiego nie zostało nam powiedziane ,Czyli cały listopad będą robili dach? Pytałem dzisiaj kiedy ma być następna transza, taką odpowiedź otrzymałem: "Mamy przesunięcie prac budowalnych, wezwanie do zapłaty powinno zostać wysłane do Państwa w okolicach 10-15 grudnia." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carolina Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 W dniu 29.10.2019 o 17:06, mocnyszwed napisał: Chyba wiem co mówię z informacji podanych przez Develie - następna transza dopiero będzie 10-15 grudnia, mają obsuwę prac budowlanych... hmmm...ciekawe czemu... To chyba się kontaktujesz z jakąś inną Develią niż ja xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi