Icek_KRK 0 Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2 godziny temu, shellerini88 napisał: mozemy zmienic zarzadce, i wydaje mi sie to najlepsza opcja Kurde, a da się? Jestem też za. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
shellerini88 2 Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2 minuty temu, Icek_KRK napisał: Kurde, a da się? Jestem też za. przez pierwszy rok chyba nie, taki jest zapis w umowie. A potem jeżeli wspólnota przegłosuje to możemy. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Icek_KRK 0 Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Przez pierwszy rok czy tylko w okresie deweloperskim? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pietka 0 Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń Poszukuję miejsca postojowego na wynajem najlepiej wraz z komórką lokatorską (bez komórki również szukam). Proszę o kontakt pod nr. 531 292 276. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciex 0 Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Cześć , Czy macie problem z wilgocią ścian? Po zauważeniu małych pofałdowań farby zmierzyłem hydrometrem kulkowym i w paru miejscach ponad 90%........ - zgłaszam do dewelopera , miał ktoś taki przypadek ? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mocnyszwed 46 Napisano 5 Luty Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 7 godzin temu, Maciex napisał: Cześć , Czy macie problem z wilgocią ścian? Po zauważeniu małych pofałdowań farby zmierzyłem hydrometrem kulkowym i w paru miejscach ponad 90%........ - zgłaszam do dewelopera , miał ktoś taki przypadek ? Chodzi Ci o takie odparzenia farby ktore wygladaja jakby powietrze pod nia bylo? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciex 0 Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Tak dokładnie.... , w tych miejscach miernik u mnie wskazuje 80-90 % Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tusio1911 1 Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty Jak płaciliście podatek od nieruchomości skoro Urząd jest ciągle zamknięty? Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 6 Napisano Zgłoszenie Share Napisano Witam posiadam do wynajęcia miejsce postojowe w bloku B18 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi