Malachit1980 Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Szanowni Państwo, 2 grudnia odbędą się wybory do Rady Dzielnicy. Zachęcam Was do głosowania na Pana Jacka Małka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustafaa Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Szanowni Państwo, 2 grudnia odbędą się wybory do Rady Dzielnicy. Zachęcam Was do głosowania na Pana Jacka Małka.Nie chcę się czepiać ale czegoś mi tu brakuje. Na przykład dlaczego miałbym na niego głosować?Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana25 Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Ciekawe czy głosowanie na Pana Jacka przełamie bariery między Słonecznym a Śnieżką? 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pociag Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Godzinę temu, Mustafaa napisał: Nie chcę się czepiać ale czegoś mi tu brakuje. Na przykład dlaczego miałbym na niego głosować? Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Dokładnie, z jakiego partii? Od JM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzik1984 Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Tajemniczy Pan. Całkiem możliwe, ze jest to vice prezes KS Bieżanowianka i tyle da się o człowieku znaleźć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachit1980 Napisano 20 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 13 godzin temu, pociag napisał: Dokładnie, z jakiego partii? Od JM? Kandydat niezależny, wiceprezes zarządu KS Bieżanowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzik1984 Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Kandydat niezależny, wiceprezes zarządu KS BieżanowiankaI z tych dwóch powodów głosujmy na Pana Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego klubu przemęcza, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Jarząbek.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustafaa Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 To ja będę miał niezależnego kandydata a właściwie kandydatkę z osiedla. To osoba która jest w tym momencie w zarządzie spółdzielni ale wyłoniona z mieszkańców osiedla Złocień. Osoba która może pochwalić się skutecznością w załatwianiu spraw na rzecz mieszkańców. Osoba ta ma również poparcie spółdzielni Śnieżka. Niedługo wrzucę więcej szczegółów. Wy sami ocenicie i oddacie głos zgodnie z sumieniem.Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachit1980 Napisano 20 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Ale w wyborach o Rady Dzielnicy ulica Czeczów nie może zagłosować na kandydata, który startuje z rejonu Śnieżki. Proszę popatrzyć na podział okręgów. Wasi kandydaci są głównie z rejonu Starego Bieżanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachit1980 Napisano 20 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 W stanowicie inny okręg wyborczy, rejon Śnieżki inny - mamy innych kandydatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachit1980 Napisano 20 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 1. ĆWIĘKA TADEUSZ ANTONI wiek: 64 zawód: PRACOWNIK BIUROWY zam. JASIEŃSKIEGO popierany przez: NIEZALEŻNY 2. DZIEDZIC ALEKSANDRA wiek: 32 zawód: PRAWNIK zam. MOGIŁKI popierany przez: PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ 3. JOŃCA RAFAŁ wiek: 45 zawód: MGR POLITOLOGII I STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH zam. JAGLARZÓW popierany przez: NIEZALEŻNY 4. MAŁEK JACEK wiek: 39 zawód: NAUCZYCIEL zam. JAGLARZÓW popierany przez: PLATFORMA.NOWOCZESNA KOALICJA OBYWATELSKA, BEZPARTYJNY To są kandydaci na których mogą głosować mieszkańcy ulicy Czeczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliot41 Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 W dniu 20.11.2018 o 14:48, Malachit1980 napisał: 1. ĆWIĘKA TADEUSZ ANTONI wiek: 64 zawód: PRACOWNIK BIUROWY zam. JASIEŃSKIEGO popierany przez: NIEZALEŻNY 2. DZIEDZIC ALEKSANDRA wiek: 32 zawód: PRAWNIK zam. MOGIŁKI popierany przez: PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ 3. JOŃCA RAFAŁ wiek: 45 zawód: MGR POLITOLOGII I STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH zam. JAGLARZÓW popierany przez: NIEZALEŻNY 4. MAŁEK JACEK wiek: 39 zawód: NAUCZYCIEL zam. JAGLARZÓW popierany przez: PLATFORMA.NOWOCZESNA KOALICJA OBYWATELSKA, BEZPARTYJNY To są kandydaci na których mogą głosować mieszkańcy ulicy Czeczów Malachit a czy ktos jest w stanie cokolwiek powiedziec o ktorymkolwiek z kandydatow. Szczegolnie interesuje mnie Pani Aleksandra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustafaa Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Malachit a czy ktos jest w stanie cokolwiek powiedziec o ktorymkolwiek z kandydatow. Szczegolnie interesuje mnie Pani Aleksandra?Szkoda tylko że nie mieszka na Zlocieniu. Jak może znać problemy tego osiedla?Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2014 Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Czy jest jakiś kandydat, który mieszka na Złocieniu?? ...i czy ktoś może umieścić listę kandydatów, na których można głosować z rejonu "Śnieżki" ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilka Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 7 minut temu, Lukasz2014 napisał: Czy jest jakiś kandydat, który mieszka na Złocieniu?? ...i czy ktoś może umieścić listę kandydatów, na których można głosować z rejonu "Śnieżki" ? Z góry dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sog Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 (edytowane) Coś słaba tu dyskusja, żaden z kandydatów nie zabrał głosu, w ogóle do wątku trzeba się przekopać przez forum (może powinien być na głównej stronie?); inaczej to wyglądało we wcześniejszych wyborach. O samych kandydatach mało wiemy, z reguły to, że chcą zrobić coś, co zaczęli inni - park, szkołę, stację, Domagały, ekrany akustyczne wzdłuż kolei. W necie znalazłem wywiad z kandydatem nr 3, ale nie wiem czy powinienem umieszczać: https://krknews.pl/kierowca-startuje-do-rady-miasta-stawki-w-mpk-powinny-byc-wyzsze/ A co do Pani A.Dziedzic, ona się już dostała do Rady Miasta i nie musi mieć mandatu dzielnicowego, żeby móc uczestniczyć w sesjach Rady Dzielnicy, co więcej powinna nawet mieć ustalone stałe konsultacje w siedzibie rady. Edytowane 30 Listopad 2018 przez sog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2014 Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Fajnie jakby, któryś z kandydatów "łaskawie" się przedstawił....chociażby na forum.... Kilka słów o sobie, jakie ma priorytety, pomysły itd. ...A w tej sytuacji to do wyborów pójdzie garstka osób ... smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolek Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 Jak widać z forum korzysta mało osób. A dwóch kandydatów ze Śnieżki się pokazało na zasadzie wręczenia ulotki o sobie. Poza tym wiszą plakaty w miejscach ogólnodostępnych i na klatkach schodowych w blokach śnieżki. Można się z ulotek czegoś dowiedzieć. Mustafa też już coś napisał o jednej z kandydatek. Dla chcącego nic trudnego. Te wybory są o tyle istotne, że dotyczą nas bezpośrednio. Jest budżet przeznaczony na dzielnice i o tym jak będzie wydany zadecydują "nasi" radni. Dziwi mnie natomiast fakt, że te wybory nie zostały przeprowadzone jednocześnie z prezydenckimi. Dla mnie to czyste marnotrawstwo publicznych pieniędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzik1984 Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2018 9 minut temu, Bolek napisał: Jak widać z forum korzysta mało osób. A dwóch kandydatów ze Śnieżki się pokazało na zasadzie wręczenia ulotki o sobie. Poza tym wiszą plakaty w miejscach ogólnodostępnych i na klatkach schodowych w blokach śnieżki. Można się z ulotek czegoś dowiedzieć. Mustafa też już coś napisał o jednej z kandydatek. Dla chcącego nic trudnego. Te wybory są o tyle istotne, że dotyczą nas bezpośrednio. Jest budżet przeznaczony na dzielnice i o tym jak będzie wydany zadecydują "nasi" radni. Dziwi mnie natomiast fakt, że te wybory nie zostały przeprowadzone jednocześnie z prezydenckimi. Dla mnie to czyste marnotrawstwo publicznych pieniędzy... Z forum korzysta sporo osób. Ostatni miesiąc to 2715 unikalnych użytkowników którzy odwiedzili forum 19224 razy generując 106068 odsłon poszczególnych podstron. 51% to kobiety, 46% to użytkownicy w wieku 25 do 34 lata, 22% użytkownicy w wieku 35 - 44 lata, 13% w wieku 18 - 24 lata. Wydaje mi się to całkiem znośnym wynikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxkad Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 W dniu 19.11.2018 o 23:39, Ana25 napisał: Ciekawe czy głosowanie na Pana Jacka przełamie bariery między Słonecznym a Śnieżką? 😂 Tej bariery nie da się przełamać - Oś Słoneczne to inna dzielnica😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi