shellerini88 Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2020 Witam Mam pytanie do tych którzy robili schody na antresole z mocowaniem do posadzki. Czy w miejscu gdzie było przewidziane mocowanie kuliscie posadzke i wyciagaliscie styropian żeby zrobić wylewke do chudziaka czy mocowaliscie schody bezpośrednio do chudziaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 W dniu 22.03.2020 o 14:28, Zuzulinka napisał: Witaj, zastanawiam się nad kupnem mieszkania właśnie z antresolą. Jeżeli to nie problem to byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia jak wygląda nadbudowana dodatkowa antresola nad kuchnią bo tez o czymś takim myślałam. Pozdrawiam:) Ania Czy udało się Pani uzyskać jakieś dodatkowe informację od kolegi wyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMP Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 Witam! Czy ktoś podjął się może zabudowy sufitu nad wolną przestrzenią nad salonem? Czy jest szansa wnieść do mieszkania drewniane belki o długości 5,5m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1 Napisano 13 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2021 Czy mógłby ktoś pokazać jak wykonał schody w takim mieszkaniu? Zastanawiamy się nad przesunięciem ścian w pokoju na dole oraz w łazience i nie wiemy czy wystarczy miejsca na schody wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Ch Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec Cześć, Mam pytanie właśnie w sprawie mieszkania z antresolą. Z tego co czytam, rozumiem, że niektórzy z Was adoptują część przestrzeni na górze na łazienkę. Czy zgłaszaliście informację o chęci podciągnięciu niezbędnej instalacji wodnej itp do developera na wczesnym etapie prac czy jest możliwość zrobienia tego w okolicach terminu oddania kluczy i są w stanie wykonać dodatkowe prace? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi