a9a Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Może kogoś zainteresują zdjęcia z budowy z dnia 12.10 Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a9a Napisano 13 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Part 2Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mik Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Super.Dzięki za zdjęcia. Z ulicy nie widać że elewacja w B1 od północy już jest malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a9a Napisano 14 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Czy ktoś kto kupił mieszkanie miał juz może możliwość wejścia na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 3 godziny temu, a9a napisał: Czy ktoś kto kupił mieszkanie miał juz może możliwość wejścia na budowę ? Tak, mozna wejsc i zobaczyc tylko naj trzeba zglosic kierownikowi budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob80 Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Ktoś się orientuje jaki jest termin oddania mieszkań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalena Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Teoretycznie oddanie mieszkań ma być w październiku przyszłego roku. Pytałam Panią w Spółdzielni, czy przewidują wcześniejszy termin. Ta jednak nie chciała niczego obiecywać, ponieważ kiedyś naobicywała, a później ludzie przychodzili do niej z pretensjami.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 mnie w umowie pisze z w 3 kwartale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a9a Napisano 15 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Teoretycznie oddanie mieszkań ma być w październiku przyszłego roku. Pytałam Panią w Spółdzielni, czy przewidują wcześniejszy termin. Ta jednak nie chciała niczego obiecywać, ponieważ kiedyś naobicywała, a później ludzie przychodzili do niej z pretensjami.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu TapatalkaJa również dostałam taką samą informacje. Oficjalnie październik. Wcześniej nie chcą obiecywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob80 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Rzeczywiści na umowie jest koniec 3 kwartału a w Śnieżce mówią okolice października. Natomiast na budowie nieoficjalnie dowiedziałem się, że budynki będą ukończone nawet na wiosnę. Niestety nie ma co liczyć na wcześniejsze oddanie kluczy ponieważ zacznie się budowa kolejnych 2 budynków, które wchodzą w skład tej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob80 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Byłem dzisiaj i oglądałem postęp prac, myślę że wiosna to bardzo realny termin ukończenia tych 2 bloków w 100%. Oglądałem również inwestycje sąsiadującego Murapolu......jak dobrze, że będziemy odgrodzeni od Nich .Tam prawie nie ma w ogóle miejsc naziemnych. Zakładam, że na ich kolejnych inwestycjach które będą graniczyły od północy ze Śnieżką nie będzie inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a9a Napisano 17 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Odgrodzeni od nich? To znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob80 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob80 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 działka Śnieżki, na której teraz powstaje inwestycja Agatowa 2 ( blok nr 1 i 2 później 3 i 4) będzie od ,,N" graniczyć z blokami Murapolu. Cała działka Śnieżki z 3 stron ma być podobno odrodzona tzn od strony: N, W i E. Jedynie od strony ul. Agatowej ma nie być ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a9a Napisano 17 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Ok, dzięki za odpowiedź. Jak pytałam się w spółdzielni czy będzie jakiekolwiek ogrodzienie dostałam informacje że nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalena Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Sprzeczne informacje Ja podczas podpisywania umowy słyszałam, że owszem, nasze bloki mają być ogrodzone, jak to przyszły sąsiad napisał . Ba! Przewidują szlaban, co by nie każdy mógł wjechać na ten teren. Mieszkańcy posiadający pojazdy dostaliby piloty umozliwiające czy to zaparkowanie w garażu czy na dostępnych miejscach parkingowych.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob80 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Rzeczywiście posiadamy różne informacje. Pytanie czy udzielają niepotwierdzonych informacji czy może koncepcja im się zmienia? Ja informację na temat ogrodzenia z 3 stron uzyskałem podpisując umowę w kwietniu tego roku. Oczywiście nie omieszkałem zapytać się o bramę wjazdową/ szlaban to powiedziano mi, że nie przewidują. Hyyy ciekawe, która informacja jest najbliżej prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalena Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Ha! Prawda zawsze leży pośrodku, czyli zapewne poprzestaną na ogrodzeniu. W zasadzie możnaby zobaczyć 'rycinę' przedstawiającą rozstawienie bloków na stronie Spółdzielni. Widać tam, że będzie ogrodzenie i albo jakieś krzewy albo drzewa wzdłuż ogrodzenia. Ja taką informację otrzymałam w połowie lutego. Być może zmieniła im się koncepcja albo jeszcze wtedy do końca nie mieli sprecyzowanych planów. Jak to mówią: wszystko wyjdzie w praniu. [emoji4]Btw. Z dużym wyprzedzeniem załatwiacie Państwo osoby do wykończenia swoich nowych 4 ścian? Bo teraz to już nie wiem, na jaki termin się tutaj nastawiać[emoji848]Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wino Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Osobiście polecam poszukać czegoś wcześniej i najlepiej z poza Krakowa. W naszym przypadku ekipa remontowa z Krakowa za robociznę powiedziała 2 razy więcej niz ekipa z miejscowości oddalonej o 50km od Krakowa, dodatkowo termin realizacji Ci z Krakowa mieli prawie dwa razy dłuższy oraz zażyczyli sobie kupowanie materiałów tylko w sklepie który oni wskazali i w dodatku było to najdroższe materiały, które jakościowo nie różniły się od pozostałych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalena Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Dziękuję za cenne rady. Pierwsze zapytania odnośnie wykończenia już rozpoczęłam, ale ceny w Krakowie zwaliły mnie z nóg.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwer Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Dzwoń do firm z poza Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann900 Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 Rewelacja - już się nie mogę doczekać aż klucze dostaniemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majlokrk Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 Witam. Czy jest tu jakiś przyszły mieszkaniec budynku nr 2? ja jestem z tego budynku mieszkanie na parterze. ciekaw jestem kto bedzie moim sąsiadem 😁 wprowadzam sie z żoną i dwójką małych dzieci pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majlokrk Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 I czy ktoś wie czy w budynku 2 są jeszcze wolne miejsca parkingowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a9a Napisano 21 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Również budynek 2 i parter. Jak podpisywaliśmy umowę to było 1 albo dwa miejsca, około 2tyg temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi